Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Skvělé Toy Story 4 ovládl Keanu Reeves


ikona
KarelR
keanu reevespixartim allentom hankstoy storytoy story 4
Pixarovské čtyřce Toy Story jsme moc nefandili. Možná je ale na čase to napravit... 

Je teprve červen, už teď ale není pochyb o tom, že rok 2019 patří Keanu Reevesovi. Po Johnu Wickovi 3 se totiž dočkal božího camea v romanci Always Be My Maybe, jen aby se objevil v Cyberpunku 2077 a... to pořád není všechno! Keanu totiž namluvil kaskadéra Dukea Cabooma ve čtyřce Toy Story a novináři jsou z něj ohromně nadšení.

Přesně tak, ohlasy z první projekce mluví o tom, že Keanu naprosto vládne ve všech svých scénách. Naštěstí to ale není jediná chvála, jíž se film dočkal. Všichni totiž uznali, že se po slabé kampani koná velké překvapení a tudíž jeden z nejlepších pixarovských sequelů.

Čtyřka Toy Story je prý skoro stejně dobrá jako trojka. Máme se těšit na skvělý příběh, kupu vynikajících gagů a poctivé ždímaní emocí - to všechno v luxusním animovaném balení, které ctí kořeny série a zároveň ji nakopává do nových výšin. Zatím to tedy vypadá, že obavy pro jednou nebyly na místě. Pixar by měl znovu triumfovat a přesvědčit celý svět o tom, že se pětileté piplání Toy Story 4 náramně vyplatilo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace