Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Avengers: Endgame je epický comicsový triumf


ikona
KarelR
avengersavengers 4avengers: endgamemarvel
Marvel jde prvního velkého finále a... prý to vážně stojí za to! 

"Je tam všechno, co jsem si kdy přál, a mnohem víc." Pokud byste měli jít na Avengers 4 po jediné reakci, je to tahle věta, která se v prvních tweetech opakuje hned několikrát. Premiéra v Los Angeles totiž skončila bouřlivým potleskem ve stoje a všichni se zatím shodují na tom, že náš čeká jeden z nejlepších comicsových filmů všech dob.

Vyvrcholení 22 filmů dlouhé Infinity ságy (tenhle název dal první dekádě marveláckých příběhů sám Kevin Feige) tak jednoduše drtí očekávání. První ohlasy vnadí na maximálně epickou podívanou, v níž se mistrovsky balancuje humor s napětím a spoustou scén, u kterých se prý bude skupinově brečet. Avengers 4 by tak měli být ohromně zábavní i dojemní, a navíc se mluví o tom, že nikdo neuhodnul, co přesně se v nich bude dít.

Byly zvěsti o tom, že se v kampani nic neodhalilo, nakonec pravdivé? 90% stopáže z trailerů má vážně pocházet z prvních 15 minut, takže se připravte na tunu překvapení a plnění fandovských snů. Uvidíme, jestli budou první recenze nakonec stejně pozitivní. Něco mi ale říká, že Marvel svoji první velkou tečku ustál a že u "perfektního konce MCU" moc velká záplava pohlavků nehrozí. Třikrát hurá!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace