Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Skleněný pokoj: Recenze

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
budu se těšit v TV....
711989
budu se těšit v TV....
0 0
reagovat
Ten film byl tak.... prazdny. Pro me teda velke zklamani. Pritom podle ty knizky by se dala udelat kvalitni miniserie, ale ten scenar je strasna patlanina. Postavy nemaji zadnou hloubku. Krome toho kdo s kym spi o nich vlastne nevite vubec nic. Pritom gro ty knizky je ve stavbe vily a konfliktech behem jeji stavby a nasledne v dilematu jak zachranit obe sve osudove zeny, ale ok na stavbu asi nebyly prachy, takze se to toci kolem te "zenske" linky. Dialogy susti papirem a dokonava to katastroficky dabing.

Po nadejnym zacatku se Sevcik ukazuje jako obrazove talentovany, ale strasne prazdny filmar, ktery nedokaze do svych snimku dostat ani zakladni emoce. 
711582
Ten film byl tak.... prazdny. Pro me teda velke zklamani. Pritom podle ty knizky by se dala udelat kvalitni miniserie, ale ten scenar je strasna patlanina. Postavy nemaji zadnou hloubku. Krome toho kdo s kym spi o nich vlastne nevite vubec nic. Pritom gro ty knizky je ve stavbe vily a konfliktech behem jeji stavby a nasledne v dilematu jak zachranit obe sve osudove zeny, ale ok na stavbu asi nebyly prachy, takze se to toci kolem te "zenske" linky. Dialogy susti papirem a dokonava to katastroficky dabing. Po nadejnym zacatku se Sevcik ukazuje jako obrazove talentovany, ale strasne prazdny filmar, ktery nedokaze do svych snimku dostat ani zakladni emoce. 
2 0
reagovat
Prej tam není skoro žádná pořádna lesbická akce, tudíž to jde absolutně mimo mě. To že brňácí vybírají vstupný za to, že mají hezkej barák, jsem ještě překousl, ale to že ho naserou i do filmu, tak to teda ne! ;)
711573
Prej tam není skoro žádná pořádna lesbická akce, tudíž to jde absolutně mimo mě. To že brňácí vybírají vstupný za to, že mají hezkej barák, jsem ještě překousl, ale to že ho naserou i do filmu, tak to teda ne! *;)*
3 -2
reagovat
Pověst Ševčíka jako geniálního filmaře jsem nikdy nechápal. 
711568
Pověst Ševčíka jako geniálního filmaře jsem nikdy nechápal. 
6 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se