Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Posledního Mohykána. Už v pondělí!


ikona
Mr. Hlad
aeroDaniel Day-Lewismichael mannmoviezonepopkulturní milníkyposlední mohykán
Michael Mann, Daniel Day-Lewis a jeden z nejlepších dobrodružných filmů všech dob 

V Popkulturních milnících podle MovieZone jsme vám už stihli nabídnout spoustu akčních pecek, komediální bomby i ultimátní romance, ale teď je čas na to nejklasičtějšího dobrodružství. Nebojte se, Vinnetoua tentokrát přeskočíme, avšak do Ameriky plné drsných indiánů se podíváme. Jen u toho nebudou chorvatské exteriéry a Lex Barker s Pierrem Bricem. Dalším filmem, který jsme si pro vás připravili, je totiž legendární Poslední Mohykán

Dobrodružná klasika podle slavného románu Jamese Fenimorea Coopera vznikla v roce 1992 a natočil ji Michael Mann, jenž má na kontě i pecky jako Nelítostný souboj, Collateral nebo Insider: Muž, který věděl příliš mnoho. Daniel Day-Lewis tu pobíhá po lesích, kde válčí Francouzi a Britové, zachraňuje dcery anglických důstojníků a bojuje s huronským likvidátorem Maguou. A k tomu hraje jeden z nejlepších soundtracků, jaký kdy v Hollywoodu vznikl. Pokud si tuhle pecku chcete užít na velkém plátně, kupte si lístky, které mizí zatraceně rychle. Promítat se bude v kině Aero už v pondělí 8. dubna ve 20:30 a před projekcí se můžete těšit na krátký úvod a kvíz. V 18:30 pak proběhne klasický velký kvíz na téma Dobrodružné filmy, na který si můžete koupit lístky tady. Těšíme se na vás. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace