Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak měla vypadat monstra z hororu Bird Box?


ikona
Mr. Hlad
bird boxnetflixsandra bullocksusanne bier
Sandra Bullock má kliku, že tyhle potvory nedorazily. 

Pokud na Netflixu nekecají, tak je horor Bird Box sakra velký hit. Během jednoho týdne ho prý vidělo 45 milionů diváků a chválí ho i kritici. O tom, že díky Bird Box Challange, kdy lidé zkouší podobně jako hrdinové fungovat se zavázanýma očima, jste už nejspíš taky slyšeli. I když bohužel asi hlavně proto, že se to (logicky) ukázalo jako poměrně nebezpečná činnost a došlo i k několika ošklivým nehodám. V každém případě i tohle dokazuje, že novinka Sandry Bullock, ve které si lidé musí zakrývat oči, protože jakmile spatří „cosi“, tak spáchají sebevraždu, vyrostla v solidní fenomén. Tvůrci se rozhodli vsadit na pravidlo, že to, co není vidět, je mnohdy děsivější než sebelepší potvora, ale chybělo málo, abychom ve filmu nějakou tu zrůdu skutečně viděli. 

 

Režisérka Susanne Bier přiznala, že skutečně natočili scénu, ve které je potvora vidět a podle Sandry Bullock měla vypadat jako „dlouhé tlusté dítě.“ Proč zrovna takhle? Skutečná monstra totiž zabíjejí tak, že se před jejich oběťmi objeví to, co je nejvíc děsí. A vzhledem k tomu, že hlavní hrdinka byla těhotná, tak měla její největší obava vypadat právě takhle. Samotnou scénu nejspíš nikdy neuvidíme (unikly jen dvě fotky chystaného modelu - první, druhá), ale Adam Perocchi, který na svém instagramovém účtu Readful Things ukazuje obvykle neexistující retro hračky k hororům, se rozhodl zkusit tuhle potvoru vyrobit. A docela se mu to povedlo. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Režisérka Susanne Bier a vlastně nikdo ze štábu nebyl s natočenou scénou z Bird Box spokojený. Ona sama řekla, že ji možná někdy budou pouštět v Saturday Night Live. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace