Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Uncharted má (dalšího) nového režiséra


ikona
KarelR
dan trachtenergtom hollanduncharted
Jste připraveni na zhruba pátý pokus o adaptaci slavné videoherní série? 

Zní to neuvěřitelně, ale celovečerní Uncharted se chystá už přes 10 let. V Sony koupili filmová práva v roce 2008 a chtěli je nacpat třeba Sethu Rogenovi a Evanu Goldbergovi (jejich parádní Future Man už má mimochodem druhou sérii!). Nathan Drake však nakonec prošel přes Davida O. Russella,  Neila Burgera, Setha Gordona a Shawna Levyho, jen aby teď skončil u... Dana Trachtenberga!

Proč je to dobrá zpráva, i když vám jméno asi nic neříká? Zaprvé proto, že nějaká režijní hvězda už dávno nehrozí (na to se v zákulisí děly moc divoké věci). A zadruhé kvůli tomu, že je Trachtenberg víceméně Abramsovým učedníkem a debutoval výborným thrillerem Ulice Cloverfield 10.

Jak mu to pomůže s akčním blockbusterem? Inu... mít na kontě dobrý film nikdy není od věci. Trachtenberg samozřejmě není žádná jistota a v Sony mu určitě budou házet klacky pod nohy (pořád by mělo jít o prequel s Tomem Hollandem v hlavní roli). Vzhledem k tomu, že Uncharted málem adaptovali Burger nebo Levy, ale mám vcelku radost, že není aktuální situace výrazně horší.

---

Vytáhni v hospodě: Kraťas s Nathanem Fillionem snad nemusím připomínat, tak radši zmíním, že je Uncharted 4 jedna z nejlepších videoher všech dob. Pokud ještě nemáte PSko, klidně si ho pořiďte jen kvůli ní... a kvůli God of War a The Last of Us.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (14)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace