Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Doctor Strange 2 má režiséra


ikona
Mr. Hlad
avengersbenedict cumberbatchdoctor strangemarvelscott derrickson
Strange vítězný tým v podstatě nemění 

První Doctor Strange byla fajn marvelovka, která se rozhodla vsadit na magii a blbnutí s mystikou. Docela to vyšlo. Benedict Cumberbatch do hlavní role skvěle zapadl a měl i hodně fajn spoluhráče. Ve trojce Avengers se pak taky poměrně vyblbnul, ale jestli ho uvidíme ve čtyřce, to je otázka… pokračování svojí sólovky se však nakonec dočká. Ono to sice asi není žádné překvapení, u Marvelu si ovšem dávali s jejím potvrzením a dalšími informacemi celkem na čas. Teď už však pár věcí víme. 

Předně je potvrzené, že se za kameru zase postaví Scott Derrickson. Ten před prvním filmem točil především horory a jeho Sinister a V moci ďábla jsou hodně povedené věci, útěk ke comicsům ovšem zvládl na jedničku. Vedle Cumberbatche by měl dorazit i Benedict Wong, který má pořád smlouvu, a dá se počítat i s účastí Chiwetela Ejiofora a Rachel McAdams, i když oficiální to ještě není. A na oficiality bude času ještě dost, protože Marvel údajně teprve verbuje scenáristy. Jedničku psal sám Derrickson spolu s Johnem Spaihtsem a svým stálým spolupracovníkem C. Robertem Cargillem, takže se dá očekávat, že minimálně ten druhý se vrátí. Natáčet by se pak prý mělo na jaře v roce 2020 a o v květnu 2021 se pravděpodobně dočkáme premiéry. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace