Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Mile 22: Recenze

příspěvky 1 - 12 Napsat příspěvek
07.11.2018 09:22:37
reaguje na: Viral
Tak to je krytí, díky kterýmu to tam pro lidi, co to neznaj, dává smysl. Ale jinak je to jako kdyby někdo McConaugheymu ve filmu křičel do obličeje "Alright, alright, alright" - určitě ne náhoda :)
700019
Tak to je krytí, díky kterýmu to tam pro lidi, co to neznaj, dává smysl. Ale jinak je to jako kdyby někdo McConaugheymu ve filmu křičel do obličeje "Alright, alright, alright" - určitě ne náhoda *:)*
700018
1 0
reagovat
07.11.2018 09:10:27
reaguje na: KarelR

to asi nebude SNL

Možná to je opravdu narážka na SNL, ale v kontextu filmu to bude spíš narážka na skutečnost, že Malkovich má code name Mother (nebo ta jejich centrála či co) a ta je díky Uwaisovi na konci zničena, zhruba v době, kdy mu to říká...
700018
Možná to je opravdu narážka na SNL, ale v kontextu filmu to bude spíš [spoiler]narážka na skutečnost, že Malkovich má code name Mother (nebo ta jejich centrála či co) a ta je díky Uwaisovi na konci zničena, zhruba v době, kdy mu to říká...[/spoiler]
to asi nebude SNL
699983
0 0
reagují: KarelR
reagovat
06.11.2018 13:30:55
Včera jsem koukal a upřímně je to strašně chaoticky natočený a i akční scény moc se stříhaný...o víkendu jsme dokoukal Daredevila a i ten má ty akční scény o 2 třídy nikde jinde..navíc Walhberg tam hraje vyloženě nesympatického blba...
699989
Včera jsem koukal a upřímně je to strašně chaoticky natočený a i akční scény moc se stříhaný...o víkendu jsme dokoukal Daredevila a i ten má ty akční scény o 2 třídy nikde jinde..navíc Walhberg tam hraje vyloženě nesympatického blba...
0 0
reagovat
06.11.2018 12:25:45
Jinak jsem jedinej, koho strašně rozsekalo""Say hi to your mother for me."? :)

Tady je kdyžtak vysvětlení, kdo se nechytá 8) link Je to tam naroubovaný strašně divně, ale pobavilo.
699983
Jinak jsem jedinej, koho strašně rozsekalo[spoiler]"[/spoiler][spoiler]"Say hi to your mother for me."? *:)* [/spoiler]Tady je kdyžtak vysvětlení, kdo se nechytá *8)* http://screencrush.com/mile-22-say-hi-to-your-mother-for-me/ Je to tam naroubovaný strašně divně, ale pobavilo.
1 0
reagují: Viral
reagovat
06.11.2018 08:43:07
Dlouho jsem dumal nad háelpéčkem, nakonec jsem si to musel vygooooglit. Čekal jsem, že to je nějaká anglická zkratka (něco jako erpégéčko) :D
699977
Dlouho jsem dumal nad háelpéčkem, nakonec jsem si to musel vygooooglit. Čekal jsem, že to je nějaká anglická zkratka (něco jako erpégéčko) *:D*
0 0
reagovat
06.11.2018 08:23:21
reaguje na: xnewstedx
To, ze zminim, ze je tam zvrat, prece neni samo o sobe spoiler. A v recenzi to byt muselo, protoze je to tak ubohy pokus o zachranu situace pet minut po dvanacte, ze si tvurci zaslouzili klepnout pres prsty. 8)
699975
To, ze zminim, ze je tam zvrat, prece neni samo o sobe spoiler. A v recenzi to byt muselo, protoze je to tak ubohy pokus o zachranu situace pet minut po dvanacte, ze si tvurci zaslouzili klepnout pres prsty. *8)*
699967
0 0
reagovat
06.11.2018 06:51:48
Tady asi, ale podle trzeb, zustane pouze u prvniho dilu co?
699970
Tady asi, ale podle trzeb, zustane pouze u prvniho dilu co?
0 0
reagovat
06.11.2018 00:13:25
Mne sa to páčilo. Teda tak ako imfovi 6/10 bez walhberga by to bolo viac. V tom filme je strašne na päsť. Myslím, že v recenzii ten odstavec s príbehov um zvratov je dosť veľký spoiler. 
699967
Mne sa to páčilo. Teda tak ako imfovi 6/10 bez walhberga by to bolo viac. V tom filme je strašne na päsť. Myslím, že v recenzii ten odstavec s [spoiler]príbehov um zvratov [/spoiler]je dosť veľký spoiler. 
0 0
reagují: imf
reagovat
05.11.2018 19:59:53

Nic moc

Mě se to dost nelíbilo. Editace je jak od člověka, který u toho dostal záchvat a tak sice akce je, ale není tak prostě výrazná, a to mi vadilo hlavně u bitek. Uwais to tam řeže, ale fakt je to nepřehledný a strašně rychle sestříhaný. Jinak Mark hodně nesympatická postava a celkově je to hodně divnej film. Lone survivor je u mě za 10 a moře mám taky rád a vlastně i ten den, ale tohle mi fakt nesedlo, protože jsem doufal v dobrej akční filmy a ona je to celkem slátanina :( 5/10
699952
Mě se to dost nelíbilo. Editace je jak od člověka, který u toho dostal záchvat a tak sice akce je, ale není tak prostě výrazná, a to mi vadilo hlavně u bitek. Uwais to tam řeže, ale fakt je to nepřehledný a strašně rychle sestříhaný. Jinak Mark hodně nesympatická postava a celkově je to hodně divnej film. Lone survivor je u mě za 10 a moře mám taky rád a vlastně i ten den, ale tohle mi fakt nesedlo, protože jsem doufal v dobrej akční filmy a ona je to celkem slátanina *:(* 5/10
Nic moc
0 0
reagovat
05.11.2018 17:42:15
Když už dá i imf jako expert na Asii tomuhle víc než Night comes for us, tak je něco špatně.
699947
Když už dá i imf jako expert na Asii tomuhle víc než Night comes for us, tak je něco špatně.
0 0
reagovat
05.11.2018 17:33:31
Mám Berga rád, ale potreboval by hit ako soľ. Na to, že točí komerčne ambiciózne filmy  má ako režisér katastrofálnu box office bilanciu - z 10. filmov  zarobili len 3 a to ešte pri Friday Night Lights s prižmúreným okom. 

Jeho spolupráca s Wahlbergom po komerčnej stránke nefunguje, Marky Mark a jeho štandardní "drsní chlapci" sa už tiež začína zajedať - tzn. silno pochybujem, že Wonderland Bergovu bilanciu vylepší (vyzerá to po Mile 22 ako ďalší film, ktorému by viac pristalo home video ako kino). 

Berg je inak celkovo zaujímavý prípad - ako keby bol predurčený na blockbustery, točí v zásade kvalitne, ale proste ani za nič nedokáže získať ako režisér nejakú komerčnú stabilitu. Možno by to vydalo aj na samostatnú analýzu. 
699945
Mám Berga rád, ale potreboval by hit ako soľ. Na to, že točí komerčne ambiciózne filmy  má ako režisér katastrofálnu box office bilanciu - z 10. filmov  zarobili len 3 a to ešte pri Friday Night Lights s prižmúreným okom.  Jeho spolupráca s Wahlbergom po komerčnej stránke nefunguje, Marky Mark a jeho štandardní "drsní chlapci" sa už tiež začína zajedať - tzn. silno pochybujem, že Wonderland Bergovu bilanciu vylepší (vyzerá to po Mile 22 ako ďalší film, ktorému by viac pristalo home video ako kino).  Berg je inak celkovo zaujímavý prípad - ako keby bol predurčený na blockbustery, točí v zásade kvalitne, ale proste ani za nič nedokáže získať ako režisér nejakú komerčnú stabilitu. Možno by to vydalo aj na samostatnú analýzu. 
1 0
reagovat
05.11.2018 17:32:23

THX za recenzi

Berg umi, mne ze z "Na zivot a na smrt", "More v plamenech" a z "Dne Patriotu", nejvice libilo More a je zajimave ze jak pise Imf More a Patrioti jsou v USA komercni propadaky, to mne trochu prekvapuje, vcetne USA publika. 
Vecna skoda, ze pred lety nerealizoval Dunu, kdy chtel natocit valecny film po vzoru ne knihy, ale rts :D
Na Mile 22 se na 100% s chuti podivam.
699944
Berg umi, mne ze z "Na zivot a na smrt", "More v plamenech" a z "Dne Patriotu", nejvice libilo More a je zajimave ze jak pise Imf More a Patrioti jsou v USA komercni propadaky, to mne trochu prekvapuje, vcetne USA publika.  Vecna skoda, ze pred lety nerealizoval Dunu, kdy chtel natocit valecny film po vzoru ne knihy, ale rts :D Na Mile 22 se na 100% s chuti podivam.
THX za recenzi
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2018.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se