Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce Podfu(c)ku chystá další gangsterku


ikona
Mr. Hlad
aladinguy ritchiekate beckinsalematthew mcconaugheytoff guys
Čeká nás další Podfu(c)k nebo Sbal prachy a vypadni?  

Už je to docela dlouho, co jsme od Guye Ritchieho viděli pořádnou gangsterku. Tenhle žánr z něj udělal hvězdu a Sbal prachy a vypadni a Podfu(c)k jsou dnes filmové klasiky. Jeho RocknRolla byla taky fajn, naneštěstí v kinech zas až tolik neuspěla a i když se mluvilo o možných pokračováních, nakonec nevznikly. A Ritchie utekl k Sherlocku Holmesovi. V poslední době se mu bohužel moc nedaří. Krycí jméno U.N.C.L.E. i Král Artuš propadli a on si teď bude muset napravit reputaci hraným Aladinem, ze kterého se pravděpodobně vyklube hit. Ale vypadá to, že se mu začalo stýskat i po těch gangsterkách. 

O tom, že něco chystá, se mluví už delší dobu, ale jeho projekt Toff Guys se posouvá pořádně dopředu už teď. Točit by se měl okolo poněkud upjatého gangsterka, který šéfuje drogovému byznysu v Anglii a teď chce odejít na odpočinek. O jeho impérium projeví zájem rodina miliardářů z Oklahomy a teď je potřeba se sejít a vymyslet, jak celý byznys přesunout do jejich rukou. Dá se čekat, že i tentokrát uvidíme spoustu britských herců, na jejich jména si ovšem ještě asi počkáme, pár známých tváří však Ritchie už ulovil. Miliardáře s ambicemi proniknout do drogových kšeftů si zahraje Matthew McConaughey a objeví se i Kate Beckinsale nebo Henry Golding z hitu Šíleně bohatí Asiati, koho by si ale měli zahrát ti dva, to se zatím neví. V každém případě s touhle trojicí začíná Ritchieho návrat ke gangsterkám vypadat docela zajímavě. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace