Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sex na 100+1 způsob


ikona
imf
sex and death 101winona ryder
 

I tak nějak by se dal přeložit název nové, prudce originální romantické komedie Sex and Death 101, kterou má na starosti Daniel Waters, scenárista snímků jako Batman se vrací, Hudson Hawk nebo Demolition Man. Pro svůj druhý režijní počin si ale napsal "něco úplně jiného". Hlavním hrdinou filmu není superhrdina, ale supersukničkář jménem Roderick Blank (Simon Baker - Land of the Dead, Kruh 2). Má slušně rozjetou kariéru, za týden si bude brát pořádně zazobanou přítelkyni a v mobilu se mu schovávají desítky čísel na nejrůznější milenky. Jeho život však obrátí naruby jeden maličký, zdánlivě nevinný mail.

Odesilatel neznámý, velikost mizivá, obsah šokující. Roderickovi totiž někdo poslal seznam všech dívek, se kterými se kdy vyspal. Není to krátké čtení a k úžasu hlavního hrdiny pokračuje i za hranice současnosti... v seznamu jsou totiž i dívky, se kterými se Roderick teprve vyspí. Úsměv tuhne na rtech ve chvíli, kdy se předpovědi začnou vyplňovat. Co teď s tím? Na seznamu je pár opravdových sexbomb, ale např. i tajemná femme fatale, o které se povídá, že spí s muži výhradně proto, aby je potrestala za jejich dávné sexuální hříchy. Pak je tu ještě "Sněhurka", která po sexu muže nahodí pomocí drog do stabilního kómatu a takhle bychom mohli pokračovat. Roderick se snaží převzít nad celou věcí kontrolu a pokud možno se vyhnout byť jen setkání s rizikovými případy... jenže osudu neporučíte a gagy se samy neuvaří. Milostný život tohoto lovce žen bude zjevně k popukání.

Samozřejmě nesmí chybět nějaký ten opravdový romantický přesah. Roderick brzy přijde na to, že dívka do které se opravdu zamiloval na seznamu chybí. Udělá proti tomu něco, nebo se pod tlakem okolností přizpůsobí osudu? A kdo vlastně napsal ten mail? Originální zápletka vzbuzuje mnoho otázek, ale také mimořádně příjemné nadšení. Snímek se právě natáčí a jediným větším jménem v obsazení je winona Ryder (ta s Watersem spolupracovala už na snímku Heathers, příjemně rebelské teen komedii), což je možná trochu škoda, protože by to film mohlo šoupnout přímo na video.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace