Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Plán útěku 2: Trailer

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
Notyvole, to je tak tupý laciný brak, že by v tom odmítl hrát i Seagal. Ten trailer vypadal ještě hodně dobře, střih a voice-over schová mnohé.

Na jedničku si matně vzpomínám jako na celkem pohodové béčko ve kterém se konečně sešli Arnie se Slyem. Nu a tohle je od té doby hodně ukrutný úpadek. 

Tady už Arnie není vůbec, asi se rozhodl že pro něj dno bude představovat Terminator Genisys, Stallone je tu tak 15 minut, Bautista asi 5 - s tím že Sly vlastně jen pořád mluví a na konci má unylou, ani ne minutovou, bitku, a Bautista předstírá že je hipster a na konci párkrát zamává zbraní. 
Mezi hlavními rolemi je nejznámější ksicht Amos z The Expanse, a Xiaoming Huang (hromada čínských béček a kdysi sidekickoval v Ip Man 2), který se umí hýbat víc než všichni ostatní na place dohromady, takže i jeho schopnosti (bojové, ne ty neherecké) umě maskuje střih.

Co střih nezamaskuje je debilní zápletka, ve které se chvíli řeší nějaké sci-fi o zničení světa, chvíli pomsta za předchozí díl, a chvíli vězeňská arénovka kde vězni co prohrají nedostanou najíst, a ti co vyhrají si můžou jít za odměnu malovat. Smysl to moc nedává, ale nějak to slepili dohromady, a víc než děj tu stejně nutí k zamyšlení otázka proč je to taková nuda, proč všechny efekty střelby, krve, a vůbec čehokoli digitálního vypadají jako by byly dodělané v Malování, a hlavně který blázen se tuhle Direct-To-VHS blitku proboha rozhodl nasadit do našich kin.


Po tomhle jsem si musel rychle pustit Ramba, abych si spravil chuť u něčeho inteligentního.
687588
Notyvole, to je tak tupý laciný brak, že by v tom odmítl hrát i Seagal. Ten trailer vypadal ještě hodně dobře, střih a voice-over schová mnohé. Na jedničku si matně vzpomínám jako na celkem pohodové béčko ve kterém se konečně sešli Arnie se Slyem. Nu a tohle je od té doby hodně ukrutný úpadek.  Tady už Arnie není vůbec, asi se rozhodl že pro něj dno bude představovat Terminator Genisys, Stallone je tu tak 15 minut, Bautista asi 5 - s tím že Sly vlastně jen pořád mluví a na konci má unylou, ani ne minutovou, bitku, a Bautista předstírá že je hipster a na konci párkrát zamává zbraní.  Mezi hlavními rolemi je nejznámější ksicht Amos z The Expanse, a Xiaoming Huang (hromada čínských béček a kdysi sidekickoval v Ip Man 2), který se umí hýbat víc než všichni ostatní na place dohromady, takže i jeho schopnosti (bojové, ne ty neherecké) umě maskuje střih. Co střih nezamaskuje je debilní zápletka, ve které se chvíli řeší nějaké sci-fi o zničení světa, chvíli pomsta za předchozí díl, a chvíli vězeňská arénovka kde vězni co prohrají nedostanou najíst, a ti co vyhrají si můžou jít za odměnu malovat. Smysl to moc nedává, ale nějak to slepili dohromady, a víc než děj tu stejně nutí k zamyšlení otázka proč je to taková nuda, proč všechny efekty střelby, krve, a vůbec čehokoli digitálního vypadají jako by byly dodělané v Malování, a hlavně který blázen se tuhle Direct-To-VHS blitku proboha rozhodl nasadit do našich kin. Po tomhle jsem si musel rychle pustit Ramba, abych si spravil chuť u něčeho inteligentního.
0 0
reagovat
tak nakonec film uvidime i u nas v kinech :)
687118
tak nakonec film uvidime i u nas v kinech *:)*
0 0
reagovat
Teda i toho Bautistu bych tam moc nečekal :o Myslel jsem, že i on už tak nějak kope trochu vyšší ligu.
685433
Teda i toho Bautistu bych tam moc nečekal *:o* Myslel jsem, že i on už tak nějak kope trochu vyšší ligu.
0 0
reagovat
Tady nám někdo rychle a zběsile míří direct to DVD, několik poliček pod Undisputed III...
685429
Tady nám někdo rychle a zběsile míří direct to DVD, několik poliček pod Undisputed III...
0 0
reagovat
"Přijde mi to skoro jako pokračování na zakázku pro Asii" link
685077
"Přijde mi to skoro jako pokračování na zakázku pro Asii" https://www.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2018/01/tenor.gif
0 0
reagovat
Přijde mi to skoro jako pokračování na zakázku pro Asii a tím pádem možná Sly kývl na zajímavé peníze. Ale k němu jako staré škole ten moderní technostyl vůbec nesedí. I když on ani nemusí hrát, stačí, když promluví a je prostě dobrej :)
685075
Přijde mi to skoro jako pokračování na zakázku pro Asii a tím pádem možná Sly kývl na zajímavé peníze. Ale k němu jako staré škole ten moderní technostyl vůbec nesedí. I když on ani nemusí hrát, stačí, když promluví a je prostě dobrej :)
0 0
reagovat
Jednička byla celkem fajn podívaná na nedělní odpoledne s pivem, i když Arnie i Slye s tím filmem přišli trochu s křížkem po funuse, ale to je jedno. Vznik tohodle pokračování nechápu. A je škoda že se Sly musí v tomhle topit. Ale třeba je to jen ojedinělá vlaštovka:o
685064
Jednička byla celkem fajn podívaná na nedělní odpoledne s pivem, i když Arnie i Slye s tím filmem přišli trochu s křížkem po funuse, ale to je jedno. Vznik tohodle pokračování nechápu. A je škoda že se Sly musí v tomhle topit. Ale třeba je to jen ojedinělá vlaštovka*:o*
0 0
reagovat
Vypadá to dost.........zle.
685009
Vypadá to dost.........zle.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se