Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spider-Man má nového protivníka


ikona
Mr. Hlad
avengersjake gyllenhaalmarvelsonyspider-mantom holland
Spider-Man dostane neokoukaného protivníka a Tom Holland hodně zajímavého hereckého parťáka.  

Po dvou nepříliš povedených filmech The Amazing Spider-Man to vypadá, že je Peter Parker zase v dobré formě. V Občanské válce se neztratil ani na maličkém prostoru, jeho první sólovka byla svižná, zábavná a se zajímavým záporákem a fajn věci předvedl i ve trojce Avengers. Na jejím konci to s ním sice nevypadalo úplně OK, ale už nějakou dobu tak nějak tušíme, že to dopadne dobře. Druhý Spider-Man už se chystá, Spidey se podívá do Evropy (točit se má mimo jiné i v Praze) a do kin dorazí příští rok začátkem července. A teď už i tušíme, s kým Peter Parker změří síly. 

Vrátit by se sice měl údajně i Michael Keaton jako Vulture, ale hlavním záporákem by měl být Mysterio, kterého na plátně uvidíme vůbec poprvé. Jde profíka přes hypnózu, iluze a zvládá i telekinezi a navíc nosí na hlavě něco jako akvárko. V comicsech se objevil poprvé v roce 1964 a patří mezi nejklasičtější spider-manovské záporáky. A u Sony by v téhle roli rádi viděli Jakea Gyllenhaala, což by mohlo být docela zajímavé. Zatím ještě není podepsaná smlouva, ale vypadá to, že všechno je na dobré cestě a Gyllenhaal by byl hodně fajn herecký úlovek. Navíc Mysterio je zcela odlišný typ záporáka než Vulture, takže dvojka by co do akčních scén mohla nabídnout příjemnou změnu. Uvidíme za rok. 

---

Vytáhni v hospodě: Jake Gyllenhaal měl nahradit Tobeyho Maguira v roli Spider-Mana, když se před natáčením dvojky ošklivě zranil a s jeho účastí to nevypadalo dobře. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace