Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Komediální klasika Žhavé výstřely 2 už v pondělí v Aeru!


ikona
Mr. Hlad
aerocharlie sheenhot shotsmoviezonepokulturní ikonyžhavé výstřely
Charlie Sheen jako Topper Harley a komediální legenda na velkém plátně. To vám přeci nemůže utéct, ne?  

Když jsme plánovali Popkulturní milníky podle MovieZone a rozhodli se, že jako první film do nich zařadíme legendární Komando s Arnoldem Schwarzeneggerem, byli jsme trošku nervózní. Přeci jen nejde o takovou klasiku, jako je třeba Terminátor, Predátor nebo Barbar Conan, ale jak se ukázalo, nervozita nebyla na místě. Kino Aero bylo narvané od první do poslední řady a podle reakcí publika to vypadalo, že se všichni bavili. My tedy určitě. Kdo v Aeru nebyl, může atmosféru nasát z Imfova videa a těšit se na červen, kdy budeme pokračovat.

Zatímco Komando je i přes spoustu hodně vtipných momentů víceméně vážný film, tentokrát půjdeme rovnou po komedii, respektive parodii. A pustíme si Žhavé výstřely 2. Nestárnoucí klasika, ve které září Charlie Sheen ve své vrcholné formě, patří bez debat k nejvtipnějším filmům všech dob a pokud máte navíc nakoukaného Ramba a další nejen akční filmové klasiky, užijete si ji o to víc. A na velkém plátně tuhle pecku asi moc lidí nevidělo. Šanci změnit to dostanete opět v pražském kině Aero, kde budeme druhé Žhavé výstřely promítat v pondělí 4. června ve 20:30 a vzhledem k tomu, jak rychle zmizely lístky na Komando, doporučujeme neváhat a pořídit si vstupenky co nejdřív tady. Součástí večera bude i krátký úvod o filmu a znalostní kvíz a kdo přijde v rambovském nebo topperovském kostýmu, může se těšit na baru na drink zdarma. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace