Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Blok 99: Recenze

příspěvky 1 - 15 Napsat příspěvek
04.01.2018 02:16:45
Boha ten uplne posledni zaber stal tak strasne za ho.no an dojebal mi uplne hlavni postavu..Proc tam musela byt nejaka ocividne hnusna figurina s vystrelenym mozkem?
0 0
reagovat
02.01.2018 22:52:33

75%

Ze začátku se film tváří vážně, ale právě přes svoji přestřelenou, nerealistickou zábavnou a po technické stránce lacinější brutalitu je film nepřiznaná parodie. To Vám dojde, ale až po shlédnutí, během filmu Vás to nenapadne :D
0 0
reagovat
27.12.2017 16:55:42
Pojem chlapský drsný film dostává nový pojem. Strhující pecka, která je s přibývajícími minuty čím dál lepší. 8,5-9/10
0 0
reagovat
17.12.2017 05:36:46
Ty vole na čem imf jede? To co se podle něj stane za 15 minut filmu (do příchodu Udo Kiera) trvá ve skutečnosti polovinu filmu...
2 0
reagovat
01.12.2017 02:22:54
Polku filmu vyzeral ako Bruce Willis ... keby takto vyzeral death wish tak sa nenahnevam :)
0 0
reagovat
29.11.2017 19:33:56
recenze teda utvrdila v tom se na to podívat! :D:+
1 0
reagovat
28.11.2017 19:34:07
reaguje na: Skramy
Profily máš tady ;) link link link link link link link link link
1 0
reagovat
28.11.2017 19:22:55
reaguje na: Hartigan911111
0 -1
reagovat
28.11.2017 19:19:43

9/10

zatím mám v top 3 roku.. pak o Vánocích sem klasicky hodím Hartiganův žebříček, jestli do té doby nedostanu banán:)):D.. tady všechno stojí a padá na Vaughnovi se Zahlerem:+
0 0
reagují: KarelR
reagovat
28.11.2017 19:01:07

Offtopic - csfd

Trošku offtopic, ale mohl bych poprosit redakci MovieZone o profily na csfd, abych vás mohl sledovat i tam? Díky
0 0
reagují: KarelR
reagovat
28.11.2017 17:54:27
Je to výborný :) Na Vaughnovu postavu se skvěle dívá nejen pro tu suverenitu, s jakou drtí libovolné kosti, ale i pro jeho motivaci - jako tank prostě kráčí kupředu... Béčkové potěšení, jak se patří. A ta hudba! 8)
3 0
reagovat
28.11.2017 16:19:25
Konečně boss povolil recenzi. :D
0 0
reagovat
28.11.2017 15:19:04
Bone Tomahawk na steroidech (doslova!) :) Za mne 9/10, celou stopáž jsem si užíval a to lámání kostí uteklo jako voda. Uvidíme kam to Zahler vyšroubuje ve svém dalším filmu. Natěšenost maximální.
1 0
reagovat
28.11.2017 14:49:01
Kdyby náhodou Vincent D'onofrio byl odejit nebo už nechtěl hrát Kingpina v DD, tak Vincenta Vaughna bych prosil jako instantní náhradu ! :+
2 0
reagovat
28.11.2017 14:28:33
Zbytocne nesmele pri ciselnom hodnoteni, paradny film.
2 0
reagovat
© copyright 2000 - 2018.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se