Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bond už zase balí kufry


ikona
imf
007casino royale
 

A nemluvíme teď o Craigově odjezdu z Karlových Varů. Fanoušci bondovek by se mohli chytnout podle obrázku na titulní stránce a možná také větří, že to nebude nijak milé čtení. Bondovky totiž opět vyjdou na DVD a opět v kufru. Všichni, kdo mají původní edici, mohou začít sborově plakat. :)

Nová edice samozřejmě musí nabídnout nová lákadla a tím největším jsou úplně nové mastery, vycházející z nově naskenovaných filmových materiálů, tentokrát už v epesním rozlišení 4000p. Jeden by automaticky čekal, že MGM přichystá na léto nejen DVD pack, ale rovnou i nějakou HDčkovou lahodu, ale co byste chtěli od penězožroutů... HDčkového Bonda se dočkáme nejdřív za rok, až zas vyděláte dost peněz na to, aby vás mohli oškubat. DVDčkový release každopádně krom kvalitnějšího obrazu a zvuku nabídne všechny bondovky ve dvoudiskových edicích a většinu z nich s fundovaným audiokomentářem. Pokud ještě vůbec existuje něco, co o agentovi s povolením zabíjet nevíte, tohle je pro vás ultimátní dárek k Vánocům. Odpovídá tomu i cena, která se oficiálně blíží 300 britským librám. Raději ani nekoukejte na kurz, mohlo by to s vámi seknout.

Na britském Amazonu vám trochu uleví, předobjednávka za 209 liber se už docela vyplatí, stejně jako cena za sólovky, která se zastavila někde na třinácti dolarech.

A co nejnovější přírůstek do bondovské série? Má se čile k světu a jeho trailer viděly před Šifrou mistra Leonarda miliony lidí (alespoň k něčemu je úspěch toho filmů dobrý ;). Spuštěny byly též stylové oficiální stránky, kde najdete mj. i pár fotek, wallpaperů a produkčních blogů. Dokonce si můžete zahrát v Casinu Royale i poker. Je to jenom na vás. Pokud radši než na karty koukáte na hezká auta, potěšte se novým Aston Martinem. Retro v něm budete hledat marně, ale je sexy až z toho brní asfalt. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace