Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Monstra proti oscarové hvězdě


ikona
Mr. Hlad
alicia vikandertomb raider
Budoucí Lara Croft by se mohla objevit v akčním hororu od jednoho z nejzajímavějších britských režisérů současnosti.  

Možná na to švédská držitelka Oscara nevypadá, ale zdá se, že Alicia Vikander má celkem ráda akční role. Patřila k tomu zajímavějšímu na Krycí jméno U.N.C.L.E., v Jasonu Bourneovi se sice přímo do akce moc nedostala, ale rozhodně se dovedla tvářit tak, že byste jí věřili, že se o sebe umí postarat, a momentálně řádí na place nové verze Tomb Raidera, která by měla být – podobně jako nedávný herní restart – temnější, drsnější a reálnější. A teď by ji rád zlákal Ben Wheatley, jeden z nejzajímavější britských filmařů současnosti, který má na kontě geniální Seznam smrti, mrazivé High Rise a prý velmi povedenou Křížovou palbu

 

Ten bude režírovat i akční horor Freakshift a Vikander by rád viděl v hlavní roli. Děj se má odehrávat ve světě, kde zničeho nic začali ze země vylézat monstra a nemrtví a jakmile zapadne slunce, dělají v ulicích bordel. Lidi se bojí po setmění ven, a tak dá vláda dohromady speciální jednotku jménem Freakshift, která by měla potvory lovit. Zapomeňte však na klasickou partu hrdinů, tahle banda bude složená z naivních šiřitelů dobra, milovníků adrenalinových sportů a žoldáků, kteří to celé dělají jen pro prachy. Zkrátka to nebudou klasičtí klaďáci, ale spíš parta magorů s těžkými zbraněmi. Natáčet by se mělo už letos v létě. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Kvůli roli v Jasonu Bourneovi odmítla Alicia Vikander Assassin‘s Creed a The Circle. Nahradily ji Ariane Labed a Emma Watson. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace