Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Venom míří do kin!


ikona
Mr. Hlad
marvelspider-manvenom
Spider-Manův smrtící protivník se nakonec dočká vlastní sólovky. A možná ho uvidíme dřív, než byste čekali.  

Spider-Man se po pětifilmovém výletu k Sony vrátil do rukou Marvelu a Disneyho. Alespoň částečně. Ačkoliv bude Spider-Man: Homecoming regulérní marvelovka, Sony nedalo od pavoučího hrdiny úplně ruce pryč a vypadá to, že s ním má vlastní plány. Ještě před pár lety se tohle studio chystalo vydojit značku na maximum a plánovaly se filmy o Venomovi, záporáckém týmu Sinister Six a mluvilo se i o spin-offu o tetičce May. Což byl, doufáme, jen fakt blbý vtip. Každopádně u Sony tyhle plány neopustili a Venom se svého filmu nakonec přeci jenom dočká. 

 

Do kin by měl dorazit 5. října 2018 a nakonec ho nebude režírovat Alex Kurtzman. Ten se motal okolo sólovky Spideyho záporáka před pár lety a jeho jméno se objevilo i teď, ale s projektem nakonec nebude mít nic společného. Jméno režiséra zatím nevíme, ale scénář napíše autor Con Air Scott Rosenberg a Jeff Pinker, který dělal na The Amazing Spider-Man 2. A je jisté, že film se bude odehrávat ve vlastním vesmíru a marvelovského Spideyho s tváří Toma Hollanda neuvidíme. Je tu však ještě jedna potenciálně zajímavá věc. 

 

Všichni víme, že není nikdo pozornější a lepší v hledání detailů než filmoví fanoušci a těm se povedlo zahlédnout v traileru na sci-fi Život podezřele známý záběr, který pochází z Raimiho třetího Spider-Mana, v němž taky řádil Venom. A pak už to chtělo jen trochu představivosti a fanouškovského zápalu a na světě je najednou teorie, že Život je ve skutečnosti prequel k filmovému Venomovi. Dávalo by to teoreticky smysl, tenhle symbiont na Zemi přiletěl z vesmíru a jeho blbnutí s Jakem Gyllenhaalem a Ryanem Reynoldsem vypadá celkem podobně tomu, co známe z comicsu. S největší pravděpodobností jde ovšem opravdu jen o náhodu, ale pokud se nakonec ukáže, že fandové měli pravdu, bude to přinejmenším zajímavé. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace