Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Atomic Blonde


ikona
Mr. Hlad
atomic blondecharlize theronprvní reakce
Jak se v Americe líbí akční jízda s Charlize Theron, kterou režíroval tvůrce Johna Wicka?  

V roce 2014 vypustili David Leitch a Chad Stahelski do kin Johna Wicka. Letos se Keanu Reeves jako nejlepší zabiják na světě se slabostí pro pejsky vrátil, ale byl u toho už jen Stahelski. Leitch se ovšem nefláká a v létě uvidíme jeho Atomic Blonde, adaptaci comicsu The Coldest City, ve kterém Charlize Theron na konci osmdesátých let v Berlíně zjišťuje, kdo a proč vraždí západní agenty. Do kin film dorazí na konci července, ale pár šťastlivců mělo možnost vidět ho na festivalu South by Southwest. A zatím se jim líbí. Možná ne tak jako dvojka Wicka, ale rozhodně dost na to, abychom se začali těšit. 

 

Na Rottentomatoes je momentálně třináct recenzí, devět z nich je spokojených a průměrné hodnocení je 6,6 z deseti. Reeves se mimochodem vyšplhal na 7,3. U Atomic Blonde se nejvíc kritizuje trošku přepálená délka a především příběh, který prý není zrovna silný v emocích, ale to se u filmu, jehož předloha naznačuje, že to bude trochu „chladné“, dalo možná očekávat. Na druhou stranu všichni, i ti ne úplně spokojení, chválí prý výtečnou Charlize Theron a akční scény a objevují se i reakce, že jedna z nich patří mezi to vůbec nejlepší, co se kdy v tomhle žánru objevilo. Prý se povedla i atmosféra, která dobře využívá prostředí Berlína a osmdesátých let. 

 

Asi to tedy nebude taková pecka jako Wick, ale zdá se, že jeho tvůrci mají Hollywoodu pořád co nabídnout. A že můžeme být klidní, že druhý Deadpool, kterého teď Leitch chystá, skončil v dobrých rukách. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace