Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deadpool, Cable a velké změny


ikona
Mr. Hlad
deadpoolryan reynolds
Proč se bude upravovat životní příběh Deadpoolova parťáka Cablea? A kdy dorazí pokračování loňského comicsového hitu?  

Deadpool byl asi největším komerčním překvapením loňského roku a nejspíš mu budeme moci v následujících letech děkovat za to, že se začnou objevovat trochu drsnější comicsovky. Uvidíme, jak za pár týdnů uspěje Logan, který to zkusí taky s eRkem, i když co se nálady a atmosféry týče, půjde úplně jiným směrem. Druhý Deadpool, který by měl do kin dorazit na jaře 2018, bude ale zase stoprocentně podvratná, vulgární, brutální a trhlá jízda s Ryanem Reynoldsem, k němuž se přidá i jeho comicsový parťák Cable, jak nám bylo slíbeno v potitulkové scéně. Kdo si ho zahraje, zatím není jasné. Ve hře byli Kyle Chandler i Liam Neeson, sám Deadpool naznačil Mela Gibsona i Keiru Knightley, jisté ale je, že tenhle Cable bude trošku jiný než ten comicsový. A jeho původ by měl být mnohem méně komplikovaný. 

 

Nathan Summers je totiž v comicsovém světě syn Scotta Summerse a Madelyne Pryor. Toho prvního asi znáte z X-Menů jako Cyclopse a mamka je zas klon Jean Grey. Jako nemluvně byl přenesen do budoucnosti, kde se z něho stal válečník a zabiják a teď se vrací do naší doby, aby zabránil událostem, které by za pár let ohrozily svět. Jo, na Deadpoola je to až příliš komplikované, takže nějaké to zjednodušení dává smysl. Navíc – je to prostě Deadpool, takže je možné, že místo snahy budovat kolem postavy novou  mytologii dostaneme jednu dvě hlášky v tom smyslu, že Cableův životní příběh je příliš komplikovaný na to, aby se jím Wade Wilson zabýval, a bude hotovo. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Nepůjde o první úpravu postav v Deadpoolovi. Negasonic Teenage Warhead v comicsové předloze vůbec není holohlavá drsňačka, která se chová jako raketa. V comicsu je to především telepatka. Filmařům se ale zkrátka líbilo její jméno, a tak si ji půjčili a upravili podle svého. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace