Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Profesor X a noví mutanti


ikona
Mr. Hlad
x-men
Šéf X-Menů se vrátí na filmová plátna, tentokrát ale povede novou partu.  

Loňští X-Meni s podtitulem Apocalypse se úplně nepovedli. Jde dost možná o nejslabší díl z celé ságy a komerčně taky moc nepřesvědčili. Samozřejmě nešlo vyloženě o propadák a na nějaké teoretizování o tom, že série je mrtvá, je ještě hodně brzy, ale vypadá to, že u Foxů teď chtějí zaměřit síly na jinou mutantskou ságu. O New Mutants se mluví už celkem dlouho a natáčet by se podle všeho mělo už za pár měsíců, ale studio je zatím na informace skoupé. Jisté je, že dostaneme novou partu hrdinů. Půjde o čerstvé a vůbec první absolventy školy profesora Xaviera a čeká na ně protivník v podobě Demon Beara. 

 

Říká se,  že na plátně by se mohli sejít Natt Wolf, Maisie Williams ze Hry o trůny nebo Anya Taylor-Joy z Čarodějnice, ale oficiálně není jisté nic. I proto když se Taylor-Joy zeptali, jak to je s její účastí, moc toho z ní nevypadlo a dočkali jsme se jen řečí o tom, že Demon Bear je cool, ona miluje X-Meny a New Mutants a letošní rok pro ni bude hodně zajímavý. Zároveň ale řekla, že  by se měl vrátit James McAvoy, což sice dává vzhledem k zápletce smysl, ale něco jako neoficiální potvrzení slyšíme poprvé, producent Simon Kinberg totiž už dřív řekl, že Profesor X se objeví, ale o McAvoyovi nepadlo ani slovo. A vzhledem k tomu, že sám Michael Fassbender před pár dny prohlásil, že si není jistý, jestli ještě stále je Magneto, nebo už ne, tak bude fajn že uvidíme alespoň jednu známou tvář. 

--- 

Vytáhni v hospodě. Anya Taylor-Joy a James McAvoy se už za pár dní objeví v kinech v novince M . Night Shyamalana Rozpolcený

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (20)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace