Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ratnerův tým snů


ikona
imf
brett ratnerchris tuckerjackie chanrush hour 3tony jaa
 

Brett Ratner má rozdané karty jako nikdy předtím. Třetí X-Meni nejsou po filmové stránce takový průšvih, jak všichni čekali, komerčně dost možná i spasí americkou letní sezónu (pokud se to nepovede ani jim, bude mít Hollywood hodně velký problém) a Brett už se chystá na další "trojku", tentokrát pokračování Křižovatky smrti.

Jestli X-Meni zabodují, posune se Ratner o stupínek výš, mezi režiséři, kteří mohou bezstarostně luskat prsty a producenti začnou shánět, co jim na očích vidí. A Ratner by si toho přál spoustu. Třetí Křižovatka je pro něj zjevně důležitá a do detailů jí už řešil i s Jackie Chanem. Z toho vyšla řada nápadu na obsazení rolí záporáků. Ještě než se do nich pustíme, měli bychom připomenout, že trojka Křižovatky se odehrává v Paříži, kde budou jak Jackie Chan, tak Chris Tucker za "turisty", což má přinést řadu humorných situací. Pro Tuckera je to první film od Křižovatky číslo dvě a musel si nechat hodně dobře zaplatit, aby se znovu objevil na stříbrném plátně. Natáčet se začíná už v srpnu a studio chce z Křižovatky udělat jeden z hitů příští letní sezóny.

A koho tedy Ratner chce? Máme tu dvě role divoženek a dva bijce. Po stránce něžnějšího pohlaví se určitě projevil Jackie, protože bollywoodská kráska Aishwarya Rai si s ním zahrála v jeho posledním filmu The Myth, Gong Li na sebe pro změnu upozornila Gejšou a objeví se i v Miami Vice, ale co se týče čínské filmové scény je Gong Li doslova veteránkou.

A bojovníci. Tady už to začíná být zajímavé. Ratner zjevně nakoukával Game of Death s Brucem Lee a zaujal ho souboj Bruce s Kareemem Abdul-Jabbarem. Výškový rozdíl tehdy činil kolem šedesáti centimetrů a to už je sakra znát. Památnou bitku kdysi zremakoval i sám Jackie pro potřeby svého snímku City Hunter. Ratner by se o to chtěl pokusit znovu, tentokrát ale v opačném gardu. "Malý" Chris Tucker by bojoval s velkým čínským basketbalistou Yao Mingem. Tady však musí Ratner bojovat nejen s Mingovým nedostatkem času, ale i s jeho neznalostí angličtiny a bojových umění. Na tom se však dá zapracovat. A koho vyfasoval na souboj Jackie Chan? Neříkejte, že nedoufáte v jedno jméno? Předem zchladím vášně... Jet Li to není. :)

Ano, řeč je o Toníkovi. V nedávné novince jsem mu přál hollywoodský hit a tohle by mohlo být ono. Šance, že Tony Jaa kývne, nejsou malé, protože Jackieho neuvěřitelně uznává a vždycky s ním chtěl dělat (ve vzduchu poletoval i Drunken Master 3). A pokud ho opravdu obsadí, začnu se snad i těšit. Celé je to ale zatím velké "kdyby", protože všechna čtyři jména Ratner naznačil jako obsazení, které by chtěl. S jeho vlivem po X-Menech ale není nic nemožné. Počkejme si.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace