Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy dorazí Han Solo?


ikona
Mr. Hlad
han solostar warswoody harrelson
Největší frajer ze světa Star Wars už se chystá na svou sólovku. Kdy ji uvidíme? A jakou hvězdu zkouší studio nalákat? 

V liché roky Star Wars, v sudé roky spin-offy. Takhle si to Disney naplánoval a nemá moc důvod to měnit. Síla se probouzí je třetí komerčně nejúspěšnější film všech dob, Rogue One začíná koukat po miliardě a dá se předpokládat, že s podobnými čísly budou pracovat i další filmy. Osmé Star Wars uvidíme v prosinci a příští rok dorazí spin-off o mladém Hanu Solovi, který režírují Phil Lord a Chris Miller, dvojka zodpovědná za Jump Street nebo LEGO příběh. U Disneyho se oficiálně pořád počítá s tím, že jejich film zamíří do kin na konci května 2018. Na internetu už se ale začíná proslýchat, že se možná přesune na až konec prosince. Dávalo by to smysl. Fanoušci si na zimní termíny zvykli, do kina chodí i během svátků a navíc tu není tolik konkurence. V létě by Han Solo šel do kin tři týdny po trojce Avengers a tři týdny před sequelem Úžasňákových, což jsou nejen velké projekty, ale hlavně disneyovky. A studio by tak bojovalo samo proti sobě. 

 

Uvidíme, jak u Disneyho rozhodnou, vedle data premiéry se ale řeší i další herecké hvězdy. Hana si zahraje Alden Ehrenreich, mladý Lando dostane tvář Donalda Glovera a zatím netušíme, jakou roli vybojovala Emilia Clarke. Teď je potřeba sehnat mentora a hrdinu, který Sola učil, jak to chodí v pašeráckém byznyse. Jednu dobu se mluvilo o tom, že by Disney rád ukecal Christiana Balea, momentálně to však vypadá, že má k roli nejblíž Woody Harrelson. Celkem mi to dává smysl, málokomu totiž jdou hrdinové, kteří v sobě mají trochu toho flákčaství a malinko pokřivenou morálku, tak dobře jako Harrelsonovi (pokud o tom pochybujete zopakujte si Zombieland). A navíc je to prostě zatraceně dobrý herec, takže bychom ho brali bez váhání. Snad se se studiem dohodne. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Aby mohli Lord a Miller režírovat film o Hanu Solovi, vykašlali se na scénář ke comicsovému Flashovi. Podle toho, co se kolem něj děje, udělali dobře. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace