Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Noční FM inferno? :)


ikona
imf
radio
 

Dlouho jsme vám slibovali krom tradičních MovieZone sessions i "živé" rádio. Zhruba před týdnem proběhl ostrý, leč napůl utajený test a dnešek můžete brát jako testování finální. Dnes večer, přesně ve 22:00 se budete moci opět ponořit do našich vln. Stále ještě se jedná spíš o testovací vysílání s tím, že pravidelně to rozjedeme až od příští soboty a budete se tak moci každý týden těšit na cca dvouhodinový mix písniček, zajímavostí, zodpovězených dotazů a také kvízu. Musíme vás nějak nalákat a tak bude součástí živého vysílání i kvíz o nějakou tu zajímavou cenu. Vaším úkolem bude hádat filmové hlášky, krátké ukázky filmových soundtracků a trailerů. Systém tentokrát není závislý na vaší rychlosti, takže i uživatelé, ke kterým se naše rádio dostává se zpožděním, nebudou v nevýhodě.

A co vás čeká? Hromada soundtracků i nesoundtracků, zajímavosti z internetu, novinky o kterých jste ještě neslyšeli, nějaký ten necenzurovaný humor a hluboko po půlnoci možná i brutální improvizace (modří už vědí). V našem sále je nějakých třicet míst, tak se nezapomeňte na chat dostavit včas (link na probíhající relaci bude k mání i v tomto článku), tam bude probíhat veškerá "synchronizace" a kdyby vás vysílání nudilo, můžete to tam dát najevo, nebo si třeba nechat zahrát něco na přání. Možnosti jsou neomezené a záznam se nekoná, takže pokud to chcete zažít, musíte prostě přijít a naladit si nás. Tentokrát jenom s imfem, příště už možná budou i nějací hosté. :)

Kvíz je samozřejmě o ceny, pokud chcete navnadit, vítěz si může vybrat z těchto filmů: Batman se vrací, Lola běží o život, House of the Dead (!), Hladina adrenalinu, 187, Arianin souboj (!), Vězení v plamenech, Bojiště Země (!) nebo Cabin Fever. Filmy s vykřičníkem doporučujeme. :)))

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace