Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

George Lucas se bojí?


ikona
imf
george lucasharrison ford
 

Slavná modla, stojící za Star Wars a Indiana Jonesem, má novinářům vždy co říct. Stačí ho odchytit a on ze sebe sám vypraví nějaké to moudro. MTV se podařilo zjistit, co si Lucas myslí o komerčním úspěchu-neúspěchu Mission: Impossible 3. "Myslím, že tyhle akční záležitosti s Tomem Cruisem už přestaly publikum bavit. Při výrobě čtvrtého Indiana Jonese na to budu myslet. Tím nechci říct, že by ten film přestal být vtipný nebo akční, obě složky tu budou v hojném duchu. Myslím si, že ten scénář opravdu funguje. Děláme na tom, vlastně na tom děláme už posledních deset let."

Co se nám tu vlastně George snaží naznačit? Že v Indiana Jonesovi 4 budou sáhodlouhé rozmluvy nad šálkem kávy a "důchodce" Ford je čas od času vezme nečekaného návštěvníka vázou po hlavě? Máme se snad co do akce těšit jen na připravovanou herní podobu (E3 trailer), která však s filmem dějově nijak nesouvisí? A vůbec poslední otázka - není to takhle nakonec nejlepší? Finále Firewallu bude v mé mysli strašit ještě pěkných pár týdnů, bez ohledu na to, že se jedná o nejpovedenější scénu filmu. Harrison už bude na atletických přeborech jen a jen za závistivého diváka a pokud se to pokusí změnit navzdory osudu v nějaké Lucasem orchestrované třeskuté akční scéně, pak nás nezachrání ani všechny dobré vzpomínky na tohohle kultovního hrdinu.

Otázka v úvodu článku byla samozřejmě tak trochu řečnická, všichni víme, že se George nebojí, jen menšího zaváhání agenta Hunta využil k tomu, aby diváky připravil na fakt, že v Indiana Jonesovi se hlavní hrdina už nebude ohánět bičem tak mrštně. Já jen doufám, že zvládne dělat se ctí i to ostatní. Přeci jenom, jak by řekl Cival: George Lucas a dialogy? Uff... ;)

Natáčení už momentálně nic nebrání, Lucas sám prozradil, že scénář považuje za hotový a tak se "jen" musí sladit rozvrhy všech zúčastněných, což odsouvá natáčení někam na příští rok. Ale tentokrát už to vyjde. Prý.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace