Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pikachu jde do Hollywoodu


ikona
Mr. Hlad
pokemon
Nejslavnější Pokémon dostane vlastní hraný film, ale jména lidí za kamerou naznačují, že by to nemuselo být absolutní zlo.  

O Pokémonech si můžete myslet, co chcete, ale fakt je, že tenhle fenomén se má pořád čile k světu a díky hře Pokémon Go chytil druhý dech. Kýčovitě roztomilé potvory jednu chvíli lovila půlka světa bez ohledu na věk i na pohlaví a už před nějakou dobou se oznámilo, že Pokémoni se podívají i do kin. Párkrát už tam byli v animované podobě, teď by to však měl být hraný film. I když tedy asi s digitálním hrdinou, protože Pikachua by nedovedl zahrát nejspíš ani Daniel Day-Lewis. Každopádně drby o tom, že vznikne film s všeříkajícím názvem Great Detective Pikachu, se potvrdily. 

 

Ale nakonec by to nemuselo být peklo, scénář totiž dostala na starost Nicole Perlman, která napsala Strážce Galaxie, a tvůrce dobrodružného animáku Gravity Falls Alex Hirsch. Jejich příběh by měl vycházet z nedávno vydané hry, ve které není Pikachu až takový dobrák jako ten původní, ale zase má talent na pátrání po zločincích a spolu s lidským kámošem Timem řeší případy spojené se světem Pokémonů. Netvrdím, že mě to extra zajímá, ale scenáristická dvojka dává jisté naděje a teď máme i režiséra, který ukázal, že dobrodružné rodinné filmy zvládá víc než slušně. Točit bude Rob Letterman, jenž má na kontě fajnovou Husí kůži. Otázka je, co Great Detective Pikachu udělá s jeho dalšími projekty, Letterman měl totiž v plánu nejen sequel Husí kůže, ale i filmovou verzi Dungeons & Dragons. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Pikachu se poprvé objevil v roce 1996. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace