Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Highlandera natočí král hollywoodské akce


ikona
Mr. Hlad
highlanderjohn wick
Kultovní fantasy se snad konečně dočká dlouho připravovaného restartu. A za kamerou by nemohl být vhodnější režisér.  

Fantasy šermovačka Highlander je hodně podivný úkaz. Jedničku mám hodně rád, Christopher Lambert byl fajn, Sean Connery super a záporák Clancy Brown vyloženě boží. K tomu solidní bitky, skvělý soundtrack od Queenů a byl z toho film, na který se dá koukat i dnes. S každým dalším pokusem oživit značku sequelem nebo seriálem to ale bylo horší a horší a poslední filmový díl byl ekvivalentem trhání osmiček. Restart si tak Highlander zaslouží, ale zatím to s ním nevypadá moc dobře. Ryan Reynolds, který se kolem něj celkem dlouho motal, se na něj nakonec vykašlal a ani později oznámená účast Davea Bautisty už není ani zdaleka jistá. A s režiséry to bylo ještě horší. Zuby si tu vylámali tvůrce čtyř dílů Rychle a zběsile Justin Lin, autor 28 týdnů poté Juan Carlos Fresnadillo i režisér fantasy Lovec: Zimní válka Cedric Nicolas-Troyan. 

 

Teď se ale povedlo zlákat za kameru člověka, díky němuž se nejspíš můžeme zase začít těšit. Režii dostal na starost Chad Stahelski, tvůrce prvního a druhého Johna Wicka a člověk, který posledních pár let dělal ty nejlepší akční scény, jaké byly k Hollywoodu k vidění. Sám se prý na práci těší, protože ho ho baví témata jako láska, nesmrtelnost, bohatá mytologie a tak. Ale hlavně proto, že se tu bude moci pořádně vyblbnout při soubojích. Na premiéru si ale asi ještě chvilku počkáme, teď se prý totiž bude teprve ladit scénář tak, aby novému režisérovi vyhovoval. Snad to Stahelski konečně posune dál než všichni před ním. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Než si hlavní roli v Highlanderovi zahrál Christopher Lambert, motal se kolem ní Mickey Rourke. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace