Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #375 o prezidentech a Strangeovi


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Kdo si brousí zuby na prezidentský úřad? Čeho jste si nevšimli v Doctoru Strangeovi? A umí Žvejkal anglicky?  

Zcela tradiční Výplach

Easter Eggy týdne
Každá marvelovka je plná skrytých vtípků, fórů a odkazů na starší filmy i budoucí příběhy. A ani KarelR, který minulý týden viděl Doctora Strange potřetí (takže e počítám, že touhle dobou jde tak po osmé) nejspíš nezvládl zachytit úplně všechny. Naštěstí tu jsou lidé, kteří to udělají za nás a upozorní vás na úplně všechno podstatné i nepodstatné, co jste mohli ve filmu přehlédnout.

Vizuál týdne
Danny Boyle je skvělý režisér s hodně osobitým stylem. Člověk, který je schopný natočit kultovní černohumornou story o osudech mladých feťáků, velkolepou vesmírnou sci-fi i oscarový doják z Indie. Příští rok se vrátí ke kořenům s druhým Trainspottingem tohle video vám ukáže, že pořád moc dobře ví, co tehdy na diváky fungovalo. 

 

Hra týdne
Grand Theft Auto je herní fenomén a díky své online verzi se pořád drží na vrcholu popularity. Tahle blbina, ve které můžete v obřím městě a jeho okolí dělat doslova cokoliv, vám teď dá možnost rozšířit svůj vozový park o pár zajímavých vozítek ze slavného TRONa. 

 

Plac týdne
Hvězdné války, Velká ryba, Iron Man… tyhle filmy stály fakt dost peněz a bez počítačů a triků by asi nevznikly. To ale neznamená, že štáb se nepohyboval i po reálných prostředích a skutečných místech. Pohyboval. A vy můžete taky. Pokud budete mít cestu kolem, můžete se mrknout na místo, kde v Uprchlíkovi vzal Harrison Ford roha nebo navštívit domov Luka Skywalkera. Mrkněte na video, kde místa, která Hollywood proslavil, najdete. 

 

Song týdne
Chicago Cubs vyhráli světovou sérii a je to tak oficiálně nejlepší baseballový tým Ameriky. Alespoň do příští sezóny. Fanoušků má tahle parta hodně a jedním z nich je i Bill Murray, který, jak všichni víme, je trochu podivín, ale i hodně velký sympaťák, jenž se nebojí dělat voloviny. Teď se spolu se třemi baseballovými hvězdami sešel, aby si společně zabékali

 

Přestávka týdne
Když si u nás člověk zajde na hokej nebo nějakou jinou větší sportovní událost, je téměř jisté, že přestávku mu vyplní songy Michala Davida nebo Kabátů. Možná proto už na hokej nechodím, ale to je můj problém. Každopádně v Americe umí přestávky vyplnit dost zajímavějším způsobem a když si zajdete na fotbal, můžete tu narazit třeba i na Batmana.

Angličtina týdne
Hvězdné války máme skoro v každém výplachu, jen málokdy ale kvůli dialogům. Většinou to jsou sestřihy, zajímavosti, fanouškovské věci a podobně. Teď se ale podíváme na plac a zjistíme, jaké to je, když Peter Mayhew neřve jako Žvejkal, ale mluví jako… no prostě jako Peter Mayhew

 

Prezident týdne
Amerika má Donalda Trumpa. Řeší to celý internet, takže my to řešit nebudeme, každopádně už teď tu jsou lidé, kteří myslí na budoucnost a nebojí se v roce 2016 jasně a celému světu říct, že za čtyři roky to chtějí být oni, kdo se bude chystat na stěhování do Bílého domu. My samozřejmě volit nemůžeme, ale kdybychom mohli, Ron Perlman má náš hlas stoprocentně

 

Želva týdne
Hele já fakt nevím, co sem napsat, aby to bylo tak na tři až čtyři řádky. Obvykle je od čeho se odpíchnout, dá se vytvořit nějaká ta slovní vata, s jejíž pomocí lze utajit, že vlastně máte jen jednu informaci, kterou roztahujete, jak jen to jde, aby to na webu nevypadalo divně, ale tohle… tohle je prostě želva, která okoukala trademark Owena Wilsona. To je všechno

 

Duel týdne
V minulém duelu jsme se ptali, jaká je podle vás nejlepší role Benedicta Cumberbatche. Jako absolutní vítěz z toho vyšel Sherlock, což se dalo čekat. 

 

Dnes se podíváme na kariéru režijního klasika a držitele tří Oscarů Olivera Stonea, který posílá do kin svou novinku Snowden. Nás by zajímalo, který film Olivera Stonea je podle vás nejlepší. Název napište do předmětu, v textu uveďte důvody.

Za týden zdar. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (20)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace