Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akční legendy míří do Asie


ikona
Mr. Hlad
Arnold chystá v Číně horor s Jackie Chanem, Sly plánuje další útěk z vězení. O stárnoucí akční borce je na východě evidentně zájem. 

Akční filmy z Hollywoodu mizí, ale vypadá to, že v Číně je mají diváci pořád rádi. Když se restartovala série Kurýr, nalily se do ní čínské peníze a mluvilo se o tom, že další díly se přesunou do Asie. Teď je kolem toho trochu ticho, ale vypadá to, že Čína ulovila zajímavější materiál než kopii Jasona Stathama. 

 

Arnold Schwarzenegger se objeví vedle Jackieho Chana v rusko-čínské fantasy Viy-2, což bude pokračování filmu z roku 2014, který vychází z předlohy Nikolaje Gogola a v ruských kinech vydělal přes třicet milionů. Dvojka by se měla objevit už příští rok a má solidní rozpočet 48 milionů dolarů, takže by to mohlo vypadat obstojně. Točit se přitom bude opět okolo cestovatele a kartografa v podání Jasona Flemynga, jenž má za úkol pro cara Petra Velikého zmapovat neznámý dálný východ, a narazí tu na pár věcí, které nejsou úplně normální. Arnold mimochodem nahradil původně obsazeného Jasona Stathama, který nestíhal kvůli natáčení žraločího thrilleru Meg

 

No a co Sly? Ten teď kývl na pokračování filmu Plán útěku. Jeho vězeňský sraz s Arniem sice v amerických kinech moc nevydělal, celosvětově se mu však celkem dařilo a čínským divákům se líbil. O čem dvojka bude, to zatím netušíme a neznáme ani jméno režiséra. Natáčet se ale má také v Číně a za čínské prachy. Scenárista Miles Chapman prý dostal za úkol udělat ze Stallonea vedlejší postavu, respektive hlavní hrdina bude zkrátka někdo jiný a asi mladší. Zatím můžeme jen hádat, jestli Stallonea čeká role mentora, nějaké cameo, nebo hrdinně zemře v první scéně při pokusu utéct z Borů. Kamery se v každém případě rozjedou na jaře. 

--- 

Vytáhni v hospodě: První Viy se natáčel mimo jiné i kousek od Liberce na hradě Sychrov. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace