Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Hardy jako Al Capone


ikona
Mr. Hlad
tom hardy
Tom Hardy si zahraje gangsterskou legendu. A za kamerou bude mít režiséra, na kterého jsme hodně zvědaví.  

Posledních pár let Tom Hardy pracuje na tom, aby se stal hercem, o kterém se mluví. A daří se mu to i díky tomu, že do svých rolí obvykle dává všechno a občas si tím znepřátelí okolí, ale i proto, že se nebojí jít trošku nečekaným směrem a drsňáky si užívá. Ať už je to Mad Max, jeho záporák z Revenanta nebo dvojčata z Legend zločinu. Někdy ty filmy nejsou úplně dobré, jeho výkon je však vždycky stoprocentní. A u drsoňů hodlá zůstat. Nedávno se objevila informace, že by si mohl zahrát Ernesta Schakletona, jenž vyrazil na objevitelskou cestu na Antarktidu a jeho loď uvízla v ledu, takže spolu se zbytkem posádky musel v extrémních podmínkách bojovat o život. Teď to ale vypadá, že spíš než objevitelské cestě dá zase přednost gangsterům. 

 

A zahraje si toho nejslavnějšího z nich. V dramatu Fonzo se totiž objeví jako Al Capone, zapomeňte však na nelítostného drsňáka, kterého se bála půlka Ameriky. Tenhle Capone bude sedmačtyřicetiletá troska, která vylezla z kriminálu, přišla o všechno a navíc trpí demencí a na časy, kdy vládl obchodu s chlastem a nebál se ušpinit ruce krví, jen vzpomíná. Nebojte se ale nudného ukecaného dramatu, ty vzpomínky na doby přestřelek, rvaček a násilí by měly být důležitou součástí filmu. Hardy navíc není jediné zajímavé jméno, které se kolem Fonzo motá, režii totiž obstará Josh Trank, který natočil geniální Kroniku a mizernou Fantastickou čtyřku. Asi bych přeháněl, kdybych řekl, že mu věříme, rozhodně jsme ale na jeho pokus vrátit se mezi zajímavé režiséry hodně zvědaví. Producent Alex Walton Fonzo popisuje Fonzo jako kombinaci Kubrickova Shining a klasické gangsterské biografie Black Mass a to rozhodně nezní nezajímavě. A s Hardym zvlášť. 

--- 

Vytáhni v hospodě: O Hardym se uvažovalo v souvislosti s rolí Johna Connora v posledním Terminátorovi. Počítáme, že ani on by to nevylepšil. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace