Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deadpool přišel o režiséra


ikona
Mr. Hlad
deadpoolryan reynolds
Proč se bude muset druhý Deadpool obejít bez Tima Millera? A má režisér nějaké plány, ve kterých ukecaný žoldák nefiguruje?  

Snad celý svět přál Ryan Reynoldsovi úspěch Deadpoola. Tenhle projekt si doslova vydupal ze země, nedostal na něj moc peněz, pohlídal si, aby měl výsledek eRkový rating, a výsledky v kinech i u fanoušků byly takové, že můžeme směle říct, že Reynolds porazil hollywoodskou mašinérii. Ono to jde, když se chce. A oni ti diváci na drsnější a svéráznější comicsovky přijdou. A nepotřebují, aby vypadaly jako Avengers za dvě stě milionů dolarů. Logicky se teď maká na dvojce a natáčení se plánovalo na začátek příštího roku a premiéra na rok 2018. Teď je tu ale jeden problém, který nejspíš málokdo čekal. Režisér Tim Miller od projektu odstoupil. 

 

Právě on si spolu s Reynoldsem prošel vším tím žebráním a přesvědčováním studia a úspěch filmu je do značné míry jeho zásluha. Tak proč teď utíká? Oficiálně se mezi lidi dostalo jen klasické a nic neříkající „creative differences“ a že Miller s Reynoldsem zkrátka měli o sequelu trošku jinou představu. Před nedávnem se však objevil drb, že se režisér dostal do konfliktu se samotným studiem a šlo o postavu Cablea. Zatímco on prosazoval Kyla Chandlera, Foxové by v roli mutanta, co cestuje časem, raději viděli Liama Neesona. To celkem dává smysl a rozdíl v tržbách by mohl být při jeho obsazení celkem markantní, ale jak to bylo doopravdy, ví asi jen Miller.

 

Každopádně on sám se k sequelu nikdy oficiálně neupsal a vypadá to, že hádka u Foxů nijak extra zásadní nebyla, protože už teď pro ně kutí jiný projekt. Mělo by jít adaptaci knihy Daniela Suareze Influx, ve které hlavní hrdina zjistí, že je lidstvo technologicky mnohem vyvinutější, než si všichni myslí, jen ti geniální vědci jsou zavření v supervězení, hlídá je tajná organizace a jejich léky na rakovinu, antigravitační zařízení a podobné věci mohou využívat jen ti nejmocnější. Takže je čas zdrhnout a začít dělat pořádný bordel. Kdo Millera nahradí u Deadpoola, se snad dozvíme brzy. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Moje ničím nepodložená teorie – vyhození Millera klidně může být další z chytrých marketingových kousků, které Reynolds předvedl u prvního filmu. Vůbec by mě nepřekvapilo nějaké krátké video, ve kterém bude Deadpool Millera zachraňovat ze spárů šéfů studia Fox.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace