Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Han Solo dostal nového Landa


ikona
KarelR
han solostar wars
Další spin-off Star Wars obsadil jednu z klíčových rolí.  

Když v srpnu prosákly zvěsti o tom, že si Donald Glover možná zahraje Landa v sólovce Hana Sola, zástupci Lucasfilmu se tvářili, že ještě nic není jisté. Internet ale jednohlasně zakřičel, že lepší kandidát prostě neexistuje, není tedy divu, že Glover roli nakonec dostal. Troy z komediálního fenoménu Community se loni objevil v Marťanovi a příští rok se mihne v novém Spider-Manovi. Nic z toho se však ani vzdáleně nerovná Landovi, jehož velký comeback proběhne v květnu 2018.

 

Správně si pamatujete, že "Solovu sólovku" točí Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street) a že si v ní slavného pašeráka střihne Alden Ehrenreich (coenovka Ave, Caesar!). Glover téhle sestavě nemá co zkazit, jelikož pro roli Landa v podstatě narodil, pozornost se tedy může přesunout k hlavní ženské hrdince. V tuhle chvíli se spekuluje o tom, že se ve filmu objeví Sana Solo, Hanova comicsová skoro-manželka. A ať už je to pravda nebo ne, konkurzu se účastní hlavně Zoe Kravitz z nového Šíleného Maxe, Tessa Thompson z Creeda a Naomi Scott z nadcházejících Strážců vesmíru.

 

Snad v Lucasfilmu trefí i tenhle part. Ehrenreich by Hana zvládnout mohl, Lando se povedl na jedničku, Chewbaccu nejspíš stejně jako v Epizodách VII a VIII odchodí Joonas Suotamo... už vážně zbývá jen pohledná a neohrožená třešnička na dortu!

---

Vytáhni v hospodě: Jossu Whedonovi se líbí trailery Rogue One natolik, že by si prý z fleku natočil vlastní spin-off Star Wars. Snad tahle informace doputuje ke správným lidem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace