Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Fantastická zvířata budou mít 5 dílů


ikona
KarelR
fantastic beasts and where to find themfantasticka zvirata a kde je najitharry potter
J. K. Rowlingová se rozepsala o něco víc, než čekala. 

U Warnerů mají strašně rádi přísloví "go big or go home". Po Muži v oceli oznámili hned 10 comicsových filmů, které na něj budou navazovat, a od té doby mají problémy s tím, že jsou jejich novinky trhány na kusy a čelí rekordním propadům tržeb. Pořád se ale jedná o blockbustery, jež s klidem nahrabávají stamiliony dolarů. Proč tedy stejný recept nezopakovat u Fantastických zvířat?

Spin-offu potterovské ságy se sice pořád nedaří proměnit v událost, která by stála na vlastních nohou (vyndejte spojení s Harrym a těšil by se někdo?), J. K. Rowlingová nicméně oznámila, že se plánovaná trilogie roztáhne na pět dílů. Ano, podobným nafukováním si prošel třeba Hobit a brzy ho absolvujeme s Avatarem. Tam ale přinejmenším figurují postavy, jež lidé znají a mají je rádi, což Fantastickým zvířatům prozatím chybí.

 

Rok 2016 se proměnil v takový sequelový masakr, že by člověk čekal trochu uvažování před tím, než se oznámí kupa pokračování jen proto, že má něco rozumné finanční vyhlídky. U Warnerů ale věří síle značky a hodlají ji dalších 8 let ždímat i v případě, že by si Mloka Scamandera nikdo nezamiloval. Uvidíme, jestli tahle taktika zafunguje. A kdyby ne, budeme holt koukat na to, jak fantasy z podzimů 2018, 2020, 2022 a 2024 čelí snížení rozpočtu nebo se pro vzoru Divergence mění v televizní seriál...

P.S. Společně s oznámením se objevilo čtyřminutové video se spoustou nových záběrů.

---

Vytáhni v hospodě: Když někdo v minulosti natočil megahit, dostal volné ruce u jednoho velkého filmu, který obvykle neměl zas takový úspěch (Singer a Superman se vrací, Jackson a King Kong, Yates a Legenda o Tarzanovi...). Hollywood se z toho očividně poučil a odměnil Camerona a Rowlingovou čtyřmi až pěti filmy. Co by se jen mohlo pokazit...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace