Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Comics pro drsňáky


ikona
Mr. Hlad
10 cloverfield lanefede alvarez
Je libo comicsovou pecku se záporákem v hlavní roli, za kterou stojí scenárista jednoho z nejlepších filmů roku?  

Marvelu se povedlo udělat z comicsů velkofilmovou zábavu pro celou rodinu, DC se o to taky pokouší a je na každém, aby posoudil, jestli to dělá dobře, nebo mu to nevychází, ale občas to v kinech zkusí i comicsovka, která pro příjemný rodinný večer není. Kick-Ass nebo Kingsmani byli super a teď dorazí i Zack Overkill, hrdina comicsu Incognito, který napsal Ed Brubaker, jeden z nejlepších scenáristů současnosti, jenž je zodpovědný i za příběhy, jež sloužily jako inspirace pro druhého Captaina Americu. 

 

Jeho hrdinou je bývalý superpadouch, který práskl jiného zloducha jménem The Black Death a teď se skrývá v programu na ochranu svědků a tají před světem své schopnosti. A strašně se nudí. Začne tedy po nocích vyrážet do ulic konat dobro. Ne proto, že by se z něj stal klaďák, ale je to bezpečnější a v případě, že ho chytí, nenaštve vládu. Problém je, že tím na sebe upozorní kolegu, jehož poslal do kriminálu. A ten se teď bude chtít pomstít… Kdy bude premiéra, zatím netušíme, ale kolem projektu se motají dost zajímaví lidé. Scénář napíše Daniel Casey, který je zodpovědný za Ulici Cloverfield 10, a režírovat bude tvůrce nového Evil Dead a hororového hitu Smrt ve tmě Fede Alvarez. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Brubakerův strýc John Paxton byl ve čtyřicátých letech úspěšný scenárista, na kontě má třeba noir klasiku Sbohem buď, má lásko. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace