Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Wolverine má konečně název


ikona
KarelR
wolverinex-men
Co budete říkat na pokladně? 

U Foxů dělají se třetím Wolverinem velké tajnosti. Pořád nevíme, o čem vlastně bude, a mimo pár nic neříkajících fotek z natáčení jsme z něj neviděli ani ťuk. U filmu, který jde do kin už v březnu 2017, to docela překvapí. Teď se ale konečně rozjíždí kampaň a na jejím začátku je samotný název filmu - Logan.

 

Přesně tak, žádné očekávané hrátky s Weapon X. Jackmanova adamantiová rozlučka sází na to, že lidé Wolverinea znají natolik, že ho ani nepotřebují v názvu filmu. Tuhle odvahu měl v posledních letech snad jen Christopher Nolan s Temným rytířem. A právě jeho zemitost se film zřejmě pokouší dohnat, i díky několikrát potvrzenému eRkovému ratingu.

Co doprovodilo oznámení názvu? Sám Jackman odhalil první plakát s dětskou rukou (?) a režisér James Mangold přihodil druhou stranu ze scénáře, která se točí kolem Loganovy potyčky s bandou gaunerů. Velkou část stránky zabírá elaborát o tom, jak bude třetí Wolverine drsný a nekompromisní, takže se nemáme bát obřích trikových destrukcí. Což zní jako rajská hudba a rádi zjistíme, že Mangold tyhle sliby bezezbytku plní!

---

Vytáhni v hospodě: V Loganovi se objeví Patrick Stewart jako Professor X. Jiné postavy zatím nebyly stoprocentně potvrzeny.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace