Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Weinsteini osedlali KITTa


ikona
imf
adaptace seriáludavid hasselhoffknight rider
 

Bratrům Weinsteinům se musí něco nechat. Mají čuch a většinou i "koule". O tuně projektů se pořád jenom mluví, ale nikdo se k nim nepostaví čelem. David Hasselhoff třeba už dobrých deset let vyhrožuje, že se Knight Rider vrátí. Sice už KITT nebude mluvit (to bylo příliš infantilní i tehdy v 80. letech ;), ale nagelovaný Michael Knight je povinností, stejně jako černý Trans Am s diodovým pruhem na čumáku.

Jenže sliby, chyby. Hasselhoffovi to neměl kdo zaplatit. Teď se konečně rozhoupali Weinsteini a odkoupili licenci od autora původního seriálu, který běžel na amerických televizních stanicích v letech 1982-86. Pokud by někoho tahle modla o černém mluvícím auťáku, který má vlastní inteligenci, umí mlátit zloduchy po zádech (dveřmi, stěračem, co si jen vyberete) a trpí slabostí pro Trabantky (dobře, to jsem si vymyslel... vy taky všechno prokouknete ;), snad minula, nezbývá než dodat, že hlavním hrdinou byl maník, kterého v prvním díle trefila kulka do obličeje, ale přežil to, protože měl v čele ocelovou destičku (wtf?), následek operace válečného zranění (WTF?). Plastičtí chirurgové tehdy zrovna neoplývali fantazií a tak mu vymodelovali obličej Davida Hasselhoffa. Za trest pak musel začít makat v Knightových závodech, přijmout za své jméno Michael Knight a krotit černou střelu na čtyřech kolech.

Seriál byl ale docela fajn (narozdíl od jeho pseudosequelů ala Team Knight Rider 2000), takže bych proti celovečernímu zpracování v zásadě nic nenamítal. Snad jen ten Hasselhoff je trochu stařešina (i když se v posledních letech tlačí před kameru výhradně v sympatických miniroličkách (Dodgeball, Spongebob, Click)) a je tedy nabíledni (ha, to slovo jsem vždycky chtěl použít), že ho Weinsteini nahradí mladším modelem. Jestli něco podobného čeká i Pontiac Trans Am, to se zřejmě dozvíme až před natáčením. Osobně bych doporučoval Weinsteinům, aby se v tomhle případě do výrazných kosmetických úprav nepouštěli. Trans Am je nadčasové vozítko a stovky fanoušků seriálu si ho dodnes předělávají k obrazu Knightovu. Tomu se říká oddanost, no ne?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace