Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Thor proti Talibanu


ikona
Mr. Hlad
avegnerschris hemsworthmarvelthor
Chris Hemsworth zůstává u akce, ale tentokrát půjde do boje bez Mjolniru. A s generálem Zodem po boku.  

Chris Hemsworth je Thor. A bohužel to vypadá, že nic víc. Velmi slušný dojem zanechal ve Star Treku nebo v Chatě v horách, ale letos propadl jeho Lovec: Zimní válka a neúspěch hackerského thrilleru Blackhat nebo výpravného v Srdci moře ho bude bolet ještě dlouho. Cesta mezi hvězdy se mu tím hodně zkomplikovala a možná i navždycky uzavřela. Ale dokud bude asgardským bohem, má víceméně klid. V Thor: Ragnarok ho uvidíme už příští rok a pak přijdou další Avengers, ale i tak se znovu pokusí uspět i bez Marvelu. A za drsňáka však bude i Horse Soldiers

 

Půjde o válečný příběh podle skutečné události a točit se má okolo speciální jednotky a několika agentů CIA, kteří vyrazila na sever Afghánistánu hledat teroristy jen pár týdnů po útoku na Světové obchodní centrum. Spojili s místními a vyrazili na lov Talibanců. Jako jedni z prvních. Vedle Hemswortha si další hlavní roli zahraje prověřený Michael Shannon a scénář podle knihy Douga Stantona píší autor Města Peter Craig a oscarový Ted Tally, jenž má na kontě Mlčení jehňátek. Režii obstará debutující Dán Nicolai Fuglsig. Uvidíme, jestli tohle vážnější téma Hemsworthovi pomůže pohnout s kariérou, nebo fakt bude diváky zajímat jen a pouze jako Thor. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace