Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy dorazí Batman?


ikona
Mr. Hlad
batmanben affleckdc
Ben Affleck už si sehnal do své batmanovské sólovky záporáka, ale datum premiéry ještě nemá. Možná ale dorazí dřív, než byste čekali. 

Ben Affleck má letos celkem fofr. Půl roku po premiéře Batman v. Superman: Úsvit spravedlnosti můžeme říct, že jako Bruce Wayne obstál a byl dost možná tím nejlepším, co tahle comicsovka nabídla, za pár týdnů ho uvidíme v thrilleru Zúčtování a na konci roku dorazí jeho gangsterka s oscarovými ambicemi Pod rouškou noci, v níž hraje, ale stál i za kamerou. V příštích letech ho ale herecky bude nejvíc vytěžovat Batman. DC týmovka Justice League dorazí příští rok v listopadu a na batmanovské sólovce se pracuje. Nedávno bylo potvrzeno, že záporákem bude zabiják Deathstroke, jehož si zahraje Joe Manganiello, ale datum premiéry zatím neznáme. 

 

CEO Warnerů Jeff Bewkes teď však prohlásil, že od Batmana nás dělí asi rok a půl. Bohužel není úplně jasné, jestli tím myslel datum premiéry, nebo start natáčení. Na jednu stranu by dávalo smysl vypustit film do kin co nejdřív a evidentně se kolem něj nikdo nefláká, na druhou by ale datum premiéry – tedy jaro 2018 – nesedělo do release plánu Warnerů, který vypadá následovně.

Wonder Woman: 2. června 2017
Justice League: 17. listopadu 2017
The Flash: 16. března 2018
Aquaman: 27. července 2018
Untitled DC Film, 5. října 2018
Shazam: 5. dubna 2019
Justice League 2: 2. června 2019
Untitled DC Film: 1. listopadu 2019
Cyborg: 3. dubna 2020
Green Lantern Corps: 24. července 2020

 

Takže možnosti jsou tři. Buď už plán neplatí a Batmana uvidíme za rok a půl, nebo platí a premiéra bude někdy později, nebo Bewkes jednoduše kecá. Samozřejmě by teoreticky šlo batmanovskou sólovku dát do jednoho ze slotů, který si Warneři zabrali a neoznámili, jaký film se objeví, ale vzhledem k tomu, že data premiér nemají druhý Muž z oceli, sequel Sebevražedného oddílu ani spin-off s Harley Quinn, těch zájemců o premiérové sloty je víc než dost. Snad brzy budeme vědět víc.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace