Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #368 o Stranger Things a vojínu Ryanovi


ikona
KarelR
víkendový výplach
O čem se baví stormtroopeři? Proč je Truman Show pořád super? A co všechno zažil Bill Murray? 

Nenápadně gradující výplach.

Tweety týdne
Jimmy Kimmel občas nechává celebrity číst zlé tweety. Tentokrát dorazili Margot Robbie, Ryan Gosling nebo Kiefer Sutherland a samozřejmě si to náramně užili.

Oblečení týdne
Vůbec nechápu, koho napadlo srovnávat oblečení celebrit s odhozenými matracemi. Ať už to ale byl kdokoliv, tahle podivná idea skončila adekvátně podivnou galerií.

 

Superhrdinové týdne
Jednoduchý nápad, brilantní provedení. V téhle galerii se dozvíte, jak poťouchle by vypadali nejslavnější superhrdinové, kdyby se sešli v animáku Tima Burtona.

 

Znělka týdne
Jen máloco letos sklidilo tolik nadšených ohlasů jako Stranger Things. Seriálová pecka od Netflixu má skvělou titulkovou sekvenci, tenhle crossover s Buffy ale taky není k zahození.

 

Rodina týdne
Nejzábavnější fandovská teorie o Stranger Things tvrdí, že je Steve otec Jean-Ralphia z Parks and Recreation, protože jsou si tihle dva neskutečně podobní a oba seriály se odehrávají v Indianě. Co na to říkají samotní herci?

 

Kraťas týdne
Stormtroopeři už se objevili ve spoustě krátkých filmů, jen málokterý se jim ale dostal pod kůži tak jako Jakku: First Wave. Nečekaně dobré tři minuty!

 

Bitva týdne
O genialitě Zachraňte vojína Ryana už toho byla napovídána spousta. Nový rozbor vylodění v Normandii vás ale přesvědčí o tom, že má co říct i 18 let po premiéře.

Přesah týdne
A brilantní Nerdwriter ještě jednou! Tentokrát o Truman Show, jednom z nejlepších filmů Petera Weira, který je možná ještě o něco lepší, než jste si dodnes uvědomovali.

Borec týdne
Bill Murray je pohodář na entou a těžko byste hledali herce, kolem něhož se točí zajímavější fandovské historky. Jejich sepsání by vydalo na minimálně na knihu, než se jí ale dočkáme, tady máte výživný předkrm.

 

Duel týdne
V minulém duelu se proti sobě postavili Gandalf s Brumbálem a s téměř trojnásobnou převahou zvítězil výletník ze Středozemě. Porcování skřetů je holt o něco vděčnější než řízení kouzelnického internátu.

Tenhle týden zůstaneme u Billa Murrayho. Komediální legenda ve středu oslavila 66. narozeniny, takže je nasnadě otázka: "Jaký je váš nejoblíbenější Murrayho film?" Svého favorita dejte klasicky do předmětu a nezapomeňte připsat pár důvodů.

 

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace