Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wolverine se utká s Mr. Sinisterem


ikona
KarelR
wolverinex-men
Bryan Singer konečně vysvětlil potitulkovou scénu X-Men: Apokalypsa. 

O trojce Wolverinea toho víme překvapivě málo. Sice už je natočená a premiéra nás čeká 3. března 2017, u Foxů ale drží příběh obdivuhodně pod pokličkou. Kdy přesně se film bude odehrávat? Dorazí v něm naklonovaná drsňačka X-23? A kdo půjde Wolverineovi po krku? Odpovědi by neměly dorazit dřív než za pár měsíců, teď tu ale máme alespoň jednu.

Odkud pochází? Z blůčka X-Men: Apokalypsa, na kterém Bryan Singer potvrdil, že se v novém Wolverineovi objeví Mister Sinister. V květnu jsme ještě měli za to, že potitulková scéna se společností Essex odkazuje spíš na další X-Meny. Singer jí ale vnadil na Jackmanovu rozlučku s „Rosomákem“, i když není úplně jasné, jak to v rámci spletitých časových linií vlastně funguje.

 

Že se na ně (i podle odtrženého Deadpoola) začíná pomalu kašlat? Pravda. Důležité tedy je, že se ve Wolvieho sólovce objeví geniální vědec, který s oblibou klonuje mutantní zabijáky. Mister Sinister je navíc nestárnoucí a téměř nesmrtelný telepat, Logana tak nečeká zrovna malá výzva. A ačkoliv mu s ní pomůže Profesor X s tváří Patricka Stewarta, titulní hrdina by si konečně mohl sáhnout na dno a dát nám po dvou kulhajících filmech pořádnou finální pecku.

---

Vytáhni v hospodě: Jackman si Wolverinea zahraje podeváté a naposledy. Taky byste se ale vsadili, že neodolá jubilejnímu cameu ve dvojce Deadpoola?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace