Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drb týdne: Vrátí se Daniel Craig jako James Bond?


ikona
KarelR
007daniel craigjames bond
V Sony se údajně chtějí pořádně plácnout přes kapsu. 

Dočkáme se další bondovky s Danielem Craigem? To zatím nikdo neví, nejnovější spekulace jsou ale tak podivné, že je nelze ignorovat. Server Radar Online totiž tvrdí, že Sony nabízí Craigovi 150 milionů dolarů za další dva filmy, po kterých by teprve došlo na novou tvář - a to i přesto, že na ně nemá práva.

 

Ano, to je zádrhel číslo jedna. Nové bondovky zatím nemají distributora (Sony po Spectre vypršela smlouva), Radar Online to však netrápí. Studio už prý uzavřelo tajnou dohodu a chce vše oznámit s Craigem na palubě,  čímž se ale dostáváme k zádrhelu číslo dvě.

V Sony možná nechodí na internet, všichni ostatní ale vědí, že Craig nehodlá točit dvě bondovky za sebou. Po Spectre doslova prohlásil, že by si raději podřezal žíly, než aby šel ihned makat na dalším dílu. A zrovna u něj není velká šance na změnu názoru. Že by ho mohlo přesvědčit nabízených 150 milionů? Možná. Tady ale nastupuje třetí veký zádrhel - tahle cifra moc nedává smysl.

 

Ano, Skyfall byl mohutný miliardový hit. Spectre ale vydělalo "jen" 880 milionů dolarů a nasbíralo těžce průměrné ohlasy, po kterých se na pokračování skoro nikdo neptal. Místo toho se rozjely spekulace o hereckém střídání, jež vlastně není úplně od věci. Bond totiž nikdy nestál na herci, ale na slavné značce a ždímání aktuálních trendů.

Co přesně to znamená? Že by další čtvrtmiliardová bondovka asi jen tak neprošla, kór s pětasedmdesátimilionovým honorářem pro jednoho herce. Takový balík nebere ani Downey u Marvelu a u Craiga by šlo o trojnásobek peněz za Spectre, kde dostal na dřevo 24 milionů (dalších 36 mu pak vydělaly procenta z tržeb a okolní reklamy).

 

V tuhle chvíli není vyloučeno, že se Craig nakonec vrátí. Nejdřív se ale musí vyřešit distribuce a teprve potom se může šermovat nápady a financemi. Kdybyste měli sérii v rukou vy, chtěli byste Craiga zpátky? Anebo byste se posunuli o herce dál? Dejte vědět v diskuzi, s novou bondovkou to ještě bude hodně veselé...

---

Vytáhni v hospodě: Christoph Waltz potvrdil, že v Sony netuší, co se s Bondem bude dít dál. A když už byl v tom, přiznal, že nebyl se svým Blofeldem úplně spokojený a že si tak úplně nesedl se Samem Mendesem, který ho prý "málo inspiroval".

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace