Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scenáristé Deadpoola chystají další nářez


ikona
Mr. Hlad
deadpoolryan reynoldszombieland
Jakou další krvavě-legrační podívanou mají v merku scenáristé nejvtipnější comicsovky roku?  

Z toho, jaký se z Deadpoola stal hit, se v Hollywoodu ještě pořádně nevzpamatovali. Ryan Reynolds a jeho vysněný projekt vytřeli zrak úplně všem a každý od režiséra přes herce až po dodavatele toaletních papíru do Toitoiek na place je teď celkem žádané zboží. Včetně scenáristů. Rhett Reese a Paul Wernick momentálně pracují na sequelu, protože proč by se sakra někdo zbavoval téhle dvojky, která do značné míry může za úspěch hláškujícího zabijáka. Ale teď přiznali, že dělají i na dalším projektu. 

 

A je jím Zombieland 2. Co je na tom zajímavého? To, že Reese a Wernick napsali před sedmi lety i první díl a ačkoliv se o sequelu mluví už celkem dlouhou dobu, zatím si na něm všichni jejich náhradníci vylámali zuby. Je tedy celkem fajn, že někoho napadlo znovu oslovit tyhle dva, kteří Deadpoolem ukázali, že první Zombieland nebyla náhoda a že pokud jde o spojení akce, humoru a fungujících hrdinů, tak své práci stoprocentně rozumí. Reese a Wernick mají mít tenhle týden schůzku s Woodym Harrelsonem, s nímž chtějí probrat, jakým směrem by se druhý díl a Harrelsonův drsňák měli pohnout, ale údajně jsou z jejich účasti a práce nadšení všichni herci, kteří se na jedničce podíleli. Tak snad se jim povede tenhle sequel dotlačit do výroby, docela bychom na něj byli zvědaví. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Ryan Reynolds tval na tom, aby oba scenáristé byli na place Deadpoola i při natáčení. Studiu za to nechtělo zaplatit, a tak jim Reynolds zacáloval z vlastní kapsy. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace