Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Natálka dává sbohem Marvelu


ikona
KarelR
natalie portmanthor
Jane Foster už ve filmech neuvidíme. 

Už nějakou dobu víme, že se třetí Thor obejde bez Jane Foster. Thorova milá se nedostaví hlavně proto, že se většina filmu odehrává mimo Zemi, celá situace má ale i druhý důvod – špatné vztahy mezi Marvelem a Natalie Portman.

 

Možná si pamatujete, že měla druhého Thora režírovat Patty Jenkins, kterou prosadila právě Natalie. Marvel se ale s Patty rozešel a najal Alana Taylora, který spatlal jednu z nejhorších novodobých marvelovek.  Není divu, že z toho hvězda Star Wars neměla radost. A teď dala oficiálně na vědomí, že pokud se studio náhodou neozve někde u Avengers 7 (jako že se neozve), už ji v žádné další marvelovce neuvidíme.

 

Natalie samozřejmě není první hereckou persónou, která měla s Marvelem problémy. Edward Norton, Terence Howard nebo Mickey Rourke by mohli vyprávět a nečekejte ani návrat Huga Weavinga, který podobně jako Natalie raději hledá nové herecké výzvy. Dokáže se třetí Thor obejít bez Jane Foster? Určitě ano. Marvel už má ostatně zálohu, po Thorovi totiž bude ve filmu koukat Valkyrie s tváří Tessy Thompson z Creeda.

---

Vytáhni v hospodě: Patty Jenkins si na konec našla jiný comicsový film - točí nadcházející sólovku Wonder Woman.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace