Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

S Holmesem bude sranda


ikona
Mr. Hlad
sherlock holmeswill ferrell
Nejslavnější detektivní dvojice dostane nové ksichty a zkusí to v komediálním žánru 

Fanoušci Sherlocka Holmese zažívají zlaté časy. Čtvrtá série televizního Sherlocka s Benedictem Cumberbatchem už se chystá, Robert Downey Jr. a Jude Law mají v plánu třetí celovečerák a teď se oživuje další projekt, na který se skoro zapomnělo. O filmu Holmes and Watson se mluvilo už v roce 2008 a mělo jít o trošku komediální přístup ke klasické detektivce. O produkci se tehdy měl postarat Judd Apatow a počítalo se s tím, že Holmese si zahraje Sacha Baron Cohen a jeho parťáka Will Ferrell. Nakonec to nedopadlo, teď je ale film zpátky ve hře. 

 

A Ferrell u něj zůstává. S Cohenem se už nepočítá, ale nahradit by ho měl John C. Reilly. Ten si s Ferrellem celkem sedl v Bratrech z donucení i komedii Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec. Scénář píše Etan Cohen a ten by se měl nakonec chopit i režie. Jeho ferrellovka Zocelovací kůra byla víceméně průměrná, tak to snad teď bude lepší. O zápletce zatím nikdo nic neprozradil, ale slavná detektivní dvojice by údajně měla být solidně rozhádaná a jejich vztah tak bude asi o dost jiný než v seriózních detektivkách. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Ferrell je od letoška částečným vlastníkem fotbalového klubu Los Angeles FC. Ligu bude hrát od roku 2018. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace