Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Han Solo hledá parťáka


ikona
Mr. Hlad
han solostar wars
Han Solo sice dostane vlastní film, ale vedle něj dorazí i další slavný hrdina Hvězdných válek. A možná víme, kdo si ho zahraje.  

Fandové Star Wars teď žijí novým trailerem na Rogue One, ale nesmíme zapomínat, že Disney má rozjeté i další projekty. Samozřejmě se dočkáme osmé a deváté epizody a spousty spin-offů. Režiséři Jump Street a Lego příběhů Phil Lord a Chris Miller teď zrovna kutí příběh mladého Hana Sola, který se má odehrávat před čtvrtou epizodou a uvidíme v něm, jak se ze Sola stal nejlepší pašerák galaxie, jak sehnal Malého Sokola a jak se spřátelil s Chewiem. A aby toho nebylo málo, dorazí i Lando Calrissian. 

 

Solova kámoše, který mu sice vrazí v Impérium vrací úder kudlu do zad, ale nakonec to dotáhne až ke zničení Hvězdy smrti, si původně zahrál Billy Dee Williams a rozhodně šlo o hodně sympatického hrdinu, který dovedl držet krok s Harrisonem Fordem. Alden Ehrenreich má však hrát Sola, když mu bude něco přes dvacet, takže budeme samozřejmě omlazovat i Landa. Studio ani tvůrci nechtějí nic ani naznačovat, ale šeptá se, že Lord a Miller by v roli rádi viděli Donalda Glovera. Hvězda seriálové pecky Community se objevila i v Marťanovi a uvidíme ho i ve Spider-Man: Homecoming. Glover hrát umí, charisma má a tuhle roli by nejspíš zvládl naprosto s přehledem. Tak doufejme, že to nejsou jen drby. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Billy Dee Williams se nedávno vrátil jako Lando v několika epizodách animovaného seriálu Star Wars Povstalci

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace