Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Superhvězdné zlodějky


ikona
Mr. Hlad
anne hathawaycate blanchettsandra bullocksteven soderberg
Ženská verze Dannyho parťáků má už skoro kompletní obsazení. Kdo všechno se objeví před kamerou?  

Režisér Gary Ross, který natočil skvělé Pleasentville: Městečko zázraků a první díl Hunger Games, se teď celkem spálil s válečným dramatem The Free State of Jones, ale nejspíš na to už moc nemyslí, protože má plné ruce práce s Ocean‘s Eight, ženskou variací na Dannyho parťáky. Už nějakou dobu víme, že hlavní roli šéfové party zlodějek a podvodnic si zahraje Sandra Bullock a že spolu s ní do akce vyrazí i Cate Blanchett, Helena Bonham Carter a Mindy Kaling. Aby název dával smysl, chybí nám čtyři další hvězdy. Nebo spíš chyběly, na zlodějskou šichtu se totiž hlásí další tři dámy. 

 

Rossovi se povedlo zlákat oscarovou hvězdu Anne Hathaway, další herecký pokus tu předvede Rihanna, která se zatím objevila jen v propadáku Bitevní loď a mihla se v Apokalypse v Hollywoodu, a poslední novou tváří je rapperka Awkwafina, tu jste mohli zahlédnout ve dvojce Sousedů. Takže máme sedm z osmi a uvidíme, kdo bude ten poslední. Tvůrci se pokoušeli ukecat Jennifer Lawrence, které režisér pomohl ke slávě, a mluvilo se o Elizabeth Banks, ale jak to s nimi bude, zatím nevíme. Jisté jsou však jiné věci. Původně se čekalo, že Ocean‘s Eight bude reboot Dannyho parťáků, jen s ženskými hrdinkami, podobně jako Krotitelé duchů. Nakonec ale půjde prý spíš o spin-off. Sandra Bullock si totiž zahraje ségru Dannyho Oceana (název najednou dává smysl) a tvůrci nevylučují, že se objeví i pár hrdinů z Parťáků, Sandra Bullock naznačila, že by mohl dorazit George Clooney. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Ross prý všechny detaily řeší se Stevenem Soderberghem. Jsou to kámoši a v minulosti si párkrát pomohli na place. Soderbergh třeba šéfoval chvíli druhému štábu u Hunger Games. Prostě proto, že měl čas a Ross ho o to poprosil. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace