Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další sci-fi od autorů Já, robot?


ikona
Mr. Hlad
i robot
Oscarový scenárista chystá zajímavě vypadající adaptaci sci-fi detektivky od Isaaca Asimova 

Akční sci-fi nářez Já, robot asi neměl moc společného s tím, co napsal Isaac Asimov ve své předloze. Nejspíš tam bylo míň honiček na motorkách a hláškování Willa Smithe, ale rozhodně jde o jeden těch filmů, které můžeme vidět kdykoliv. Ačkoliv se před lety mluvilo o pokračování, nikdy na něj nedošlo, ale zdá se, že s Asimovem tvůrci Já, robot ještě zdaleka neskončili. Scenárista a držitel Oscara za Čistou duši Akiva Goldsman se totiž ke slavnému spisovateli vrací a adaptuje jeho román Ocelové jeskyně

 

Ten se odehrává ve světě, kdy je Země přecpaná nejenom lidmi, ale i roboty. A proto vznikl zákon, který zakázal výrobu dalších robotů. Teď však došlo k vraždě politika, který chtěl zákon upravit a evidentně se to někomu nelíbilo. Po stopách vraha se vydává lidský policajt, který musí spojit síly s robotickým kolegou. Foxové na projektu pracují už pět let a jednu dobu ho měl režírovat Henry Hobson, autor Schwarzeneggerova dramatu Maggie. Jestli je ve hře i teď, to netušíme, ale snad se zajímavě znějícím projektem Goldsman někam pohne. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace