Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší DVD a Blu-ray: Červenec 2016


ikona
KarelR
blu-raydvd
Domácí trh už se raduje ze Snyderových superhrdinů a dvou povedených kriminálek. 

Červencová nadílka je skoupá na totální pecky, pár vydařených kousků tu nicméně najdete. Dokument o Zuzaně Mináčové asi na MovieZone moc nepojede, kdekdo ale možná dožene Čarodějnici a vsadil bych se, že si pár lidí konečně pustí Triple 9. No a jak to dopadlo s nášupem Batmana a Supermana?

 

Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti
Vyšlo: 20. července 2016
Cena: 358 Kč (DVD), 538 Kč (Blu-ray), 628 Kč (Blu-ray + Blu-ray s prodlouženou verzí), 718 Kč (3D Blu-ray + Blu-ray + Blu-ray s prodlouženou verzí), 798 Kč (Blu-ray + Blu-ray s prodlouženou verzí v Digibooku), 808 Kč (3D Blu-ray + Blu-ray + Blu-ray s prodlouženou verzí ve Futurepaku), 808 Kč (UHD Blu-ray + Blu-ray)

Delší se ne vždy rovná lepší. Rozšířená verze Batman vs. Superman nabízí víc detailů a dává o něco větší smysl, jenže na druhou stranu přišla a tempo a půlka přidaného materiálu je dost zbytečná. Pořád tedy máme co do činění s comicsárnou, která často potěší fanoušky a trefila řadů věcí (Affleck, Gadotka, explozivní twist...). K žánrové špičce má ale pořád daleko a baví spíš kupou jednotlivostí, než aby dodala luxusní příběh. Můj palec nahoru je tedy opatrný a stále do velké míry fandovský. (7/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Čarodějnice
Vyšlo: 20. července 2016
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Horory mě stále míjí, takže sázím na Rimsyho expertízu z recenze: "Čarodějnice má vtahující a pořádně nepříjemnou atmosféru, po které si na samotu u lesa jen tak nevyrazíte. Zamrzí tak hlavně odfláklost dějových linek, a to obzvlášť při pohledu na formální vypiplanost tohohle syrového výletu do sedmnáctého století. (7/10)"

Koupit na FilmGame.cz

 

Očima fotografky
Vyšlo: 20. července 2016
Cena: 199 Kč (DVD)

Nový film Mateje Mináče jsem chytil loni ve Varech a musím říct, že se mi dost líbil. Příběh jeho maminky, která je slavnou a dost svéráznou fotografkou, je sice protkaný hranými flashbacky, které by tak tak obstály v televizi. Ani tahle slabina ale nezazdívá jeho tlučící srdíčko a skvělou výpovědní hodnotu. České dějiny jsou očima Zuzany Mináčové ohromně bolestivé, dost zábavné a především stále zajímavé. Za mě tedy velké doporučení, kéž by Mináč točil častěji než dvakrát za deset let. (8/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Suburra
Vyšlo: 20. července 2016
Cena: 178 Kč (DVD)

Tady se vyloženě stydím, ale zase musíme k Rimsymu, který slibuje výbornou italskou krimi: "Suburra není zrovna unikátní dílo, které by ve všech ohledech hýřilo originalitou. Je to "jen" výborně udělaná a chytrá kriminálka, v níž má všechno své místo. I přes více než dvouhodinovou stopáž se nebudete nudit a fanoušci thrillerů toho moc k vytýkání také nenajdou. (8/10)"

Koupit na FilmGame.cz

 

Triple 9
Vyšlo: 20. července 2016
Cena: 268 Kč (DVD)

Vzpomínáte si na ten boží trailer, po kterém už si na Triple 9 nikdo nevzpomněl? Nakonec nebyla ani česká premiéra, a tak si tahle famózně obsazená krimi začne hledat diváky až teď. Zaslouží si je? Žánrový milník to určitě není, pokud ale nečekáte Nelítostný souboj, dostanete celkem našlápnutou a hodně drsnou gangsterku, za níž byste skoro hledali Davida Ayera. Škoda těch slabých scenáristických kliček, nevýrazného finále a často nevyužitých herců. Tenhle zlodějský thriller mohl být ještě lepší! (7/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Dále v červenci vyšlo: Aliance, Anomalisa, Ave, Caesar!, Dáma v dodávce, Grimsby, Kung Fu Panda 3, Lída Baarová, Polednice, Půlnoční dítě, Ve jménu Krista

Nashle u srpnového přehledu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace