Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Thor se vrátí do Star Treku


ikona
Mr. Hlad
chris hemsworthstar trek
Čtvrtý Star Trek už se začíná chystat. A tvůrcům se povedlo zlákat jednu staronovou hvězdu. 

Třetí Star Trek ještě neměl ani premiéru, ale už se plánuje čtyřka. To u podobných projektů není žádné překvapení a vzhledem k tomu, že trojka se údajně hodně povedla, mohlo by se jí dařit i v kinech. O čem Star Trek 4 bude, zatím nejspíš pořádně neví vůbec nikdo. Scénář píší J.D. Payne a Patrick McKay, kteří pracovali i na trojce, a o produkci se opět postará J.J. Abrams. Počítá se samozřejmě s návratem Chrise Pinea i ostatních borců z Enterprise, jen s tím Chekovem to bohužel budou muset tvůrci nějak vymyslet. Život je svině. 

 

Ale podle všeho by se měla objevit ještě jedna známá tvář. Ačkoliv o příběhu zatím nikdo nechce ani spekulovat, zdá se, že James T. Kirk by se ve svém čtvrtém dobrodružství mohl setkat s mužem, který ovlivnil jeho život jako nikdo jiný. S vlastním otcem. Jo, do Star Treku se vrátí George Kirk, kterého si v prvním filmu na chvilku zahrál tehdy neznámý Chris Hemsworth. Jak velkou roli bude mít, zatím netušíme. Může dostat hodně prostoru, může jít o cameo v nějaké snové sekvenci, může se cestovat časem, což se ve Star Treku děje celkem běžně… možností je hodně. Každopádně Hemsworth je dobrý herecký úlovek a on sám si asi stěžovat taky nebude. Bez Mjolniru sotva utáhne velký film a Star Trek by jeho star power mohl slušně nakopnout. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Star Trek byl Hemsworthův celovečerní debut. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace