Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dwayne Johnson jako hororová ikona?


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnsonwolfman
Jaké slavné monstrum by si mohla zahrát největší současná akční hvězda?  

Každé studio chce nějakou sérii, u které může vypouštět do kin filmy každý rok a pokaždé čekat z toho budou tržby, za něž se dá koupit nějaké to nové Ferrari. U Universalu by rádi udělali něco podobného se svými monstry. Příští rok uvidíme Mumii s Tomem Cruisem, kde se mihne i Russell Crowe jako doktor Jekyll. Pokud by šlo všechno podle plánu, nejspíš by pak dostal i vlastní sólovku. V roce 2018 pak dorazí Johnny Depp jako Neviditelný muž a v plánu jsou i další monstra. A teď se začíná mluvit o Vlkodlakovi a je evidentní, že Universal hodlá sázet na velké hvězdy i tady. 

 

Do role legendární zrůdy by totiž studio rádo ukecalo Dwayna Johnsona. Dost možná nejpracovitější hvězda Hollywoodu má před sebou sice tolik projektů, že nebude mít volno nejspíš dalších pár let, ale stát se novým vlkodlakem a naskočit do téhle série, která má potenciál být hodně zajímavou dobrodružnou jízdou, by pro Johnsona mohlo být celkem lákavé. Na monstra má navíc dohlížet scenárista Rychle a zběsile Chris Morgan, který by Rocka mohl ukecat. Na druhou stranu osobně mám pocit, že na tuhle postavu je přeci jenom Johnson trochu moc velký a přeměna osvaleného bouchače ve vlčí zrůdu by nebyla tak zajímavá, jako kdyby ji dělal někdo o polovinu menší. Ale to je ten nejmenší problém. Zatím je všechno ve fázi přemýšlení a naznačování, takže je otázka, jestli se celý Vlkodlak bude Johnsona vůbec týkat. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Johnsonův bratranec Tanoai Reed mu často dělá kaskadérského dubla. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace