Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #355 o Deadpoolovi a Star Treku


ikona
KarelR
víkendový výplach
O čem si pokecali King s Martinem? Jak musí vypadat trekovský fanfilm? A kde se můžete zadarmo podívat na Pouta? 

Předprázdninový výplach.

Akce týdne

Imf zdraví a posílá akční lekci s wire-fu. Odkud se vlastně vzalo? A co všechno ho dovedlo až k Matrixu? Pokud máte pět minut čas, všechny odpovědi najdete ve videu.

Kára týdne

Digitální auta nejsou (minimálně od dvojky Mizerů) žádnou novinkou, co kdyby ale existoval kamerový podvozek, s nímž můžete natočit reklamu na libovolné auto, aniž byste ho měli po ruce? Inu... už existuje.

 

Youtuber týdne

Dnešní náctiletá generace sleduje Youtubery jako divá. Kdekdo má milióny (nebo alespoň statisíce) odběratelů, teď ale nastává nová éra. Na Youtube totiž dorazil samotný Rock a uvedl se patřičně epickým trailerem (a prvním komentářem!).

 

Potitulková scéna týdne

Řada velkých filmů se dnes chlubí potitulkovou scénou, teď se jí ale poprvé dočkal i trailer. Jedná se o japonskou verzi upoutávky na X-Men: Apocalypse a můžete třikrát hádat, kdo se k ní vecpal.

 

Spisovatelé týdne

Pokud se počítáte mezi fanoušky Stephena Kinga nebo George R. R. Martina, právě jste "přišli" o hodinu času. Tihle dva si totiž v Albuquerque povídali o psaní a samozřejmě došlo i na očekávaný dotaz: "Jak je, Stephene, možný, že píšeš tak ku*evsky rychle?!"

Prohlídka týdne

Zajet do studií Universal a vidět tam kulisy Psycha nebo Čelistí musí být ohromný zážitek. Komentovanou prohlídku se Stevenem Spielbergem ale nečekejte, tu absolvoval jen Anthony Breznican z Entertainment Weekly. Inu, ještě že z ní máme alespoň tohle desetiminutové video.

 

Pravidla týdne

V CBS nedávno zařízli fandovský film Star Trek: Axanar. Přestože J. J. Abrams tvrdil, že bude žaloba stažena, zatím se tak nestalo. A navrch se objevila šílená sada 10 pravidel, která teď musí dodržovat každý, kdo si chce natočil vlastní Star Trek. Uf...

 

Biografie týdne

Když někdo hraje historickou postavu, měl jí být alespoň trochu podobný. Někdy se na to v Hollywoodu dbá, někdy moc ne. Tady každopádně můžete porovnat šedesátku filmových hrdinů a jejich reálných předobrazů.

 

Film týdne

Jestli jste dosud neviděli Pouta (výborné české drama z roku 2009), můžete to teď legálně napravit na Youtube!

Duel týdne

Minulý týden se vás Mr. Hlad ptal na nejsympatičtější pixarovskou postavu. A ačkoliv máte hodně rádi i Úžasňákovi, o vítězství se podělili Remy z Ratatouille s Wall-Em.

Tentokrát bude řeč o Warcraftu. O tom, že v Americe propadl, asi víte, stejně jako o jeho lámání čínských rekordů. Na oznámení dvojky se ale pořád čeká, takže duelová otázka zní: "Chcete vlastně druhý Warcraft nebo ne?" Do perexu napište ano nebo ne a nezapomeňte přihodit nějaké důvody!

 

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (49)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace